Futbol Ali Şen: Değişim havası var
Paylaş
Ali Şen: Değişim havası var

Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Ali Şen, kongreden Ali Koç lehine bir sonuç çıkacağı düşüncesinde olduğunu belirtti.

Fenerbahçe'de başkanlık seçimi tüm hızıyla sürerken, camianın önde gelen isimleri de oylarını kullanıp görüşlerini bildirmeye devam ediyor.

Haberin Devamı

Sarı-Lacivertli kulübün efsane başkanlarından Ali Şen, A Spor'a verdiği demeçte, kongrenin sonucuna ilişkin önemli ipuçlarını aktardı. Oyunu, oğlu Metin Şen'in de yönetim listesinde yer aldığı Ali Koç'tan yana kullandığını belirten Şen, şu sözleri söyledi:

"SANKİ AMERİKA BAŞKANI SEÇİLİYOR"

"Bu kadar kadar kalabalığın olması müthiş bir olay. 2 gün süren başarılı bir kongre, Stadyumda binlerce kişi oy vermeye geliyor. Adaylar deseniz özel uçaklarla şehir şehir geziyorlar. Seçmenlerle buluşuyorlar. Zannedersiniz ki ABD başkanı seçiliyor. Bu ortamı yaratan başta Aziz Yıldırım olmak üzere herkese teşekkür ediyorum."

"DEĞİŞİM HAVASI VAR"

"Bir değişim havası esiyor. Çünkü oy veren hemen herkesin elinde beyaz zarf (Ali Koç ve yönetici adaylarının seçmen pusulası) görüyorum. Ben de oyumu Ali Koç ve arkadaşlarına verdim. Ali Şen'in gizli oyu olmaz şeffaftır. Şu ana kadar 14 bin civarı kişi oy kullanmış, 20 bini geçecek gibi duruyor."

Haberin Devamı