Magazin "Ali ve Ayşe kazandı helal olsun"

"Ali ve Ayşe kazandı helal olsun"

Paylaş
"Ali ve Ayşe kazandı helal olsun"

Ali Taran yaptıklarıyla eski eşi Selma Desmond'u hem üzdü hem kızdırdı

Kanserle mücadele eden Desmond, “Gözyaşlarım sel oldu. Ali ve Ayşe kazandılar, internetten çıkıyorum” dedi. Ayşe Özyılmazel’le evliliği olay olan Ali Taran, meme kanseriyle mücadele eden 21 yıllık eski eşi Selma Ann Desmond için yazdığı, ‘MM’ adlı senaryoyu satışa çıkarttı ancak büyük tepki alınca geri çektiğini açıkladı.

Taran’ın davranışı eski eşini çileden çıkardı.Bugün gazetesinde yer alan habere göre; bu konularla anıldığı için üzüldüğünü ve ağladığını itiraf eden Desmond sayfasına şunları yazdı: “Ben artık dayanamıyorum. Gözyaşlarım sel oldu.Ali ve Ayşe kazandılar. Helal olsun onlara. Sayfamı kapatacağım, internetten de uzak duracağım.” Yaşadıklarını kaleme alan ve kitap çıkartma hazırlığında olan Selma Ann Desmond’un eve kapandığı söylendi.

STRES Mi iLAÇ MI?

Üç hafta önce Bodrum’da Ayşe Özyılmazel’le hayatını birleştiren Ali Taran’ın geçtiğimiz gün kalbi sıkışmış ve anjiyo yapılmıştı. Evlilik yüzünden tepki toplayan Taran’ın stresten dolayı kalp krizi geçirdiği belirtilirken, kanında aşırı miktarda Cialis adlı cinsel gücü artırıcı haptan bulunduğu iddia edildi. Ünlü reklamcı Taran, kalp krizi geçirmediğini ve ilaç kullanmadığını Twitter’dan duyurdu.

GAZETEPORT

Haberin Devamı