Spor Alima Yeni Malatyaspor çıkış arıyor

Alima Yeni Malatyaspor çıkış arıyor

Paylaş
Alima Yeni Malatyaspor çıkış arıyor

PTT 1. Lig’de alt sıralardan kurtulmak isteyen Malatya temsilcisi, sahasında oynayacağı Balıkesirspor karşılaşmasıyla çıkışa geçmeyi hedefliyor

PTT 1. Lig’de oynadığı son 3 maçta tek galibiyeti bulunan Alima Yeni Malatyaspor, 27. haftada karşılaşacağı Balıkesirspor’u yenerek, alt sıralardan kurtulmayı hedefliyor. Sahasında Giresunspor’u 2-1 yenerek moral bulan Malatya temsilcisi, daha sonra Denizlispor deplasmanında aldığı 2-0’lık mağlubiyetle taraftarını üzerken, işini de zora soktu.

Ligde alt sıralardan uzaklaşmak isteyen ancak aldığı sonuçlarla bunda zorlanan sarı-siyahlılar, milli maçlar dolayısıyla lige verilen aradan sonra sahasında oynayacağı Balıkesirspor karşılaşmasıyla çıkışa geçmek istiyor. Ligde 31 puanla 13. sırada bulunan sarı-siyahlılar, kalan 8 maçından da en iyi sonuçla ayrılarak sezonu orta sıralarda bitirmeyi amaçlıyor. Sahasında oynayacağı Balıkesirspor ve Şanlıurfaspor maçlarında galibiyeti hedefleyen Malatya temsilcisi, hem taraftarını sevindirmek hem de alt sıralarla ilişkisini kesmeyi arzuluyor.

EVİNDE KAZANMAKTA ZORLANIYOR

Malatya temsilcisi, bu sezon sahasındaki maçlarda galip gelmekte zorlanıyor. Evinde oynadığı 12 maçın sadece 4’ünü kazanabilen sarı-siyahlılar, 6 kez rakiplerine yenildi, 2 kez de berabere kaldı. Malatya temsilcisi bu sonuçlarla ligde Karşıyaka’yla birlikte sahasında en çok mağlubiyet alan takımlar arasına girdi. Sahasında oynadığı 12 maçta sadece Multigroup Alanyaspor, Kayseri Erciyesspor, Kardemir Karabükspor ve Giresunspor’u yenen Malatya ekibi, 1461 Trabzon, Vartaş Elazığspor, Göztepe, Denizlispor, Adana Demirspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’a yenildi, Samsunspor ve Adanaspor ile de berabere kaldı.

AA

Haberin Devamı