Magazin Alişan korkudan duşakabine saklandı

Alişan korkudan duşakabine saklandı

Paylaş
Alişan korkudan duşakabine saklandı

Alişan – Buse Varol çifti dün akşam evlerinde yakın dostları Çağla Şıkel, Hakan Akkaya ve Burçin Göksu'yu konuk etti. Çağla Şıkel'ın köpeğiyle geldiğini gören şarkıcı korkudan duşakabine saklandı

Alişan eşi Buse Varol aralarında Çağla Şıkel, Hakan Akkaya'nın da bulunduğu yakın arkadaşlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi. Birlikte keyifli zaman geçiren ünlüler, Alişan'ın köpek korkusuyla kahkahaya boğuldu.

Haberin Devamı

KÖPEK KORKUSUNDAN DUŞAKABİNE SAKLANDI

Köpek korkusuyla bilinen Alişan, Çağla Şıkel'in köpeğini görünce önce evin banyosuna sonrada duşakabine saklandı. Çağla Şıkel banyoya saklanan Alişan'ı "Ben sana kötü bir şey yapar mıyım? Bu benim köpeğim" diyerek dışarı çıkarmaya çalışsa da Alişan, "Allah aşkına alın, ısırıyor" diyerek çıkmayı reddetti. Eşinin bu hallerini gören Buse Varol ve yakın arkadaşları gülme krizine girdikleri anları sosyal medya hesaplarından paylaştı.

ALİŞAN'A EŞİNDEN OYUN

Buse Varol'un köpeği başka bir yere götürdüklerini söylemesiyle banyodan çıkan ve eşine sarılan Alişan, karşısından birden köpeği görünce çığlık atarak yeniden banyoya sığındı.