Magazin Alişan ve Buse Varol'un oğlu Burak dünyaya geldi!

Alişan ve Buse Varol'un oğlu Burak dünyaya geldi!

Paylaş
Alişan ve Buse Varol'un oğlu Burak dünyaya geldi!

Geçen sene dünyaevine giren Alişan ve Buse Varol çiftinin bebekleri dünyaya geldi. Varol'un doktoru yaptığı açıklamada durumlarının iyi olduğunu ve bebeğin 4 kilo 265 gram doğduğunu söyledi

Alişan ile Buse Varol çiftinin bebeği dünyaya geldi. Doğum, Acıbadem Altunizade Hastanesi'nde bugün saat 10.19'da Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Furkan Kayabaşoğlu tarafından gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

Çift, bebeklerine Burak adını verdi.

4 KİLO 265 GRAM DOĞDU

Buse Varol'un doktoru şu açıklamayı yaptı:

''Alişan ile Buse Varol çiftinin bebeği, 4 kilo 265 gram olarak dünyaya geldi. Bebeğin ve annenin sağlık durumları gayet iyi. Kendilerine sağlıklı ve uzun bir ömür diliyoruz.''

ALİŞAN İSYAN ETTİ

İlk kez babalık heyecanı yaşayan Alişan sosyal medyada yapılan kötü yorumlara isyan etti.

Alişan isyanını şu sözlerle dile getirdi:

''Bıraksınlar saçma sapan yorum yapmayı. 'Allah analı babalı büyütsün' demek ya da 'hayırlı olsun' demek bu kadar zor değil. Az önce yine aptal aptal yorumlar var. Çocuk dünyaya gelmiş; bir melek dünyaya gelmiş, adam iyi olur kötü olur, seversin sevmezsin ama bir 'hayırlı olsun' de. Çok ayıp ya."

Haberin Devamı

ÇAĞLA ŞIKEL ZİYARET ETTİ

Çağla Şıkel yakın arkadaşı Alişan'ın bebeğini görmeye hastaneye gitti. Manken, hastanede çekilmiş fotoğrafını Instagram hesabından şu sözlerle paylaştı:

"Tarif edemem ki neler hissettiğimi... Mutluluğumu, heyecanımı anlatabilmem imkansız... Bugünleri de gördük şükürler olsun. Gudu'm, Buse'm hayatınızın en gününde yanınızda olabilmek çok güzeldi, ahhh dedim ahhh ne güzel günler. Hoşgeldin Burak bebek çok ama çookk sevileceksin."