Gündem Alışverişe dalınca cüzdanı çaldırdı

Alışverişe dalınca cüzdanı çaldırdı

Paylaş
Alışverişe dalınca cüzdanı çaldırdı

Adapazarı'nda kendini alışverişe kaptıran bir kadının çantasından cüzdanını çalan kadın, kameralar sayesinde tespit edildi

Adapazarı kent merkezinde birçok sabıkası bulunan yankesici Gönül G. bir işyerinin önündeki askılarda bulanan elbiseleri inceleyen kadının dalgınlığından yararlanarak çantasını açıp para dolu cüzdanını alıp kaçtı.

Haberin Devamı

Güvenlik kamerası tarafından tespit edilen görüntüleri inceleyen polis daha önceden 35 suç kaydı olan Gönül G. (50) ile akrabası olan 75 ayrı suçtan kayıdı olan Banu Ö.'yü (23) gözaltına aldı.

Adapazarı kent merkezinde Semerciler Mahallesi Dar Sokakta bulunan bir mağazanın önünde bulunan askılıklarda kendisine elbise ve gömlek seçmek isteyen ismi açıklanmayan bir kadının, içerisinde 180 lira para bulunan cüzdanı çalındı. Kadının polise başvurması üzerine işyerinin güvenlik kamerası izlediğinde hırsızlığın kamera kayıtlarında olduğu anlaşıldı.

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer5555","5555","201106","5555-1.jpg");

Görüntülerde işyeri önünde bulunan askılıklarda kendisine elbise seçmek isteyen kimliği açıklanmayan kadın alışverişe kendisini kaptırdığı sırada yanına yaklaşan Gönül G.'nin kadının çantasını çevredekilerin görmemesi için saklayıp içerisindeki para dolu cüzdanı 5 saniye içerisinde çalıp uzaklaşıyor. Polisin kimlik tesbitinden sonra Gönül G. ile Banu Ö.'yü gözaltına aldı.

Haberin Devamı

DHA