Magazin Alkışlarla hapse girdi

Alkışlarla hapse girdi

Paylaş
Alkışlarla hapse girdi

Alkışlarla hapse girdi

Amerikalı oyuncu Lindsay Lohan (24) alkollüyken kullandığı otomobille duvara çarpmış, kefaletle serbest bırakılmıştı. 2 ay sonra yine alkollü araç kullanırken yakalanmış, kanında uyuşturucu da bulununca ‘klinikte tedavi görme’ cezasına çarptırılmıştı.

Haberin Devamı

Kliniğe düzenli gitmediği için yargılanan Lindsay Lohan, 90 gün hapis cezası almıştı. Önceki gün cezaevine giren oyuncuyu mahkumlar alkışlarla ve “Seni seviyoruz” çığlıklarıyla karşıladı.

Soyguncusuyla komşu oldu

Hapishaneye girerken ağlayan Lindsay Lohan’ın keyfi bu karşılamayla yerine geldi. California yasalarına göre şiddet içermeyen suç işleyen bir kadın cezasının yüzde 25’ini hapiste geçiriyor. Bu durumda Lindsay Lohan’ın 23 gün hapis yatması bekleniyordu. Dün yapılan bir açıklamaya göre oyuncu ‘uslu durursa’ iyi halden 14 günde hapisten çıkabilir.

Lindsay Lohan’ın hapisteki komşusu ise ünlülerin evlerini soyup kıyafetlerini çalan ‘Sosyete Hırsızları’ çetesinin lideri Alexis Neiers. Seksi soyguncunun ‘kurbanları’ arasında Orlando Bloom, Paris Hilton ve Lindsay Lohan da vardı.

Haberin Devamı