Türkiye (Son Dakika) Alkollü anne dehşet saçtı!

Alkollü anne dehşet saçtı!

Paylaş
Alkollü anne dehşet saçtı!

Konya'da birlikte yaşadığı erkek arkadaşı ile tartıştıktan sonra alkol alan 5 çocuk annesi Aylin B. 4'nci kattaki evinin balkonuna çıkarak intihar girişiminde bulundu

Yanına çocuklarını da alan ve elindeki bıçakla çevreye tehditler savurarak kimseyi yanına yaklaştırmayan Aylin B. pencerenin pervazına çıkarak aşağıya atlamak istedi. Eve giren polis tarafından çocukları kurtarılan Aylin B. bir anlık dalgınlığından yararlanan polis tarafından kolundan yakalanarak pencereden eve alındı.

Haberin Devamı
startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer21925","21925","201410","21925-193448.jpg","1", "0","Anne çocuklarını rehin aldı");

BALKONA ÇIKIP ATLAMAK İSTEDİ

Olay, saat 23.00 sıralarında merkez Karatay ilçesi Hacıveyiszade Mahallesi Zafer Sokak içerisinde bulunan bir site içindeki binanın 4'ncü katında meydana geldi. İddiaya göre alkol alan 34 yaşındaki Aylin B. birlikte yaşadığı ve evden uzaklaştırılması bulunmasına rağmen eve gelen Yadigar K. İle tartıştı. Tartışmanın ardından Yadigar K. evden ayrıldı. Bir süre sonra sitenin güvenliğine giden Aylin B. güvenlikçilere Yadigar K.'yı içeri aldıkları için azarlayarak eve döndü. Alkol içmeye devam eden Aylin B. bir süre sonra evin balkonuna çıkarak bağırmaya başladı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polisinde uyarılarını dinlemeyen Aylin B. polise kendisini aşağıya atacağı yönünde tehditler savurdu.

ÇOCUKLAR GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Bu sırada olay yerine gelen itfaiye ekipleri Aylin B.’nin atlama ihtimaline karşılık yere hava yastığı açtı. Olay yerinde 112 acil servis ambulansı da hazır bekletildi. Yaşları 2 ile 13 arasında değişen 5 çocuğunu da yanına alarak elindeki ekmek bıçağı ile balkonda bekleyen Aylin B. 'Çocuklarımı benden kimse alamaz. Onları kimseye vermem' diye çevredekilere bağırarak tehditler savurdu. Polis ekipleri de 112 acil servis ambulansının megafonunu kullanarak ‘Sana söz veriyoruz. Çocuklarını sana bırakacağız’ diyerek Aylin B.’yi aşağıya indirmek için ikna etmeye çalıştı. Bir ayağını balkondan aşağıya sarkıtan Aylin B.'yi çocukları beline sarılarak engellemeye çalıştı. 5 çocuk balkonda gözyaşları içinde annelerinin yanında bekledi.

ODANIN CAMINA ÇIKTI


Dairenin kapısına giden polis ekiplerinin ikna çabalarının sonuç vermemesi üzerine olay yerine çilingir çağırıldı. Aylin B. balkonda iken kapıyı açan polis içeri girerek evin içerisinde bulunan 3 çocuğu dışarı çıkardı. Bu sırada Aylin B. de 2 çocuğu ile diğer odaya geçerek odanın camının kenarına çıktı. Odaya giren polis 2 çocuğu dışarıya çıkarttı. Pencerenin pervazında bir ara kollarını açarak kendisini boşluğa bırakmaya hazırlanan Aylin B. atlamaktan vazgeçti. Konuşmak için camın kenarına yaklaşan polis ekipleri Aylin B.’nin bir anlık dalgınlığından faydalanıp kolundan yakalayarak içeriye çekti.

HASTANEYE YATIRILDI

3 saatlik uğraşın ardından aşağıya indirilen ve güçlükle sakinleştirilen Aylin B. çocukları ile birlikte aynı ambulansa bindirilerek Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Buradaki ilk müdahalesinin ardından tedavi için Beyhekim Hastanesi Psikiyatri Servisi’ne yatırıldı. Çocuklar ise ilk tedavilerinin ardından ekip otosuna bindirilerek polis merkezine götürüldü. Çocuklar daha sonra Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Tolga YANIK - KONYA DHA