Siyaset 'Allah izni olmadığı için aday olamadığım kanaatindeyim'
Paylaş
'Allah izni olmadığı için aday olamadığım kanaatindeyim'

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek, Ak Parti'den aday listesine girememesine ilişkin sosyal paylaşım sitesi Twıtter'dan açıklama yaptı. Osman Gökçek, 'Ben kadere iman etmiş biriyim'

Aday olsaydım bunun Allah’ın izniyle partimin vesilesiyle olacağını biliyordum. Aynı şekilde aday olamadığım da Allah izni olmadığı için aday olamadığım kanaatindeyim’ tweet’ini paylaştı.

Osman Gökçek, ’Aday adaylığım süresince Ak Parti teşkilatımızın katılımı ile gerçekleşen temayül yoklamasında şahsıma verdikleri yoğun destekten dolayı kıymetli Ak Parti teşkilatı mensubu tüm dava arkadaşlarımıza ve sivil toplum örgütü temsilcilerine teşekkür ederim.

Benim aday olma nedenim, diğer aday adayı arkadaşlar gibi vatana, millete ve inancıma hizmet etmektir. Bu bilinçle çıktığım bu yolda partim, diğer aday adayı arkadaşlarımın listeye girmesini uygun görmüştür. Ben onların çıktığı bu kutlu mücadelede listeye girmesem bile sonuna kadar destekçileri olduğumu ve Allah onların yar ve yardımcısı olmasını diliyorum’ ifadelerine yer verdi.

’ALLAH İZNİ OLMADIĞI İÇİN ADAY OLAMADIĞIM KANAATİNDEYİM’


Osman Gökçek, ’Ben kadere iman etmiş biriyim. Aday olsaydım bunun Allah’ın izniyle partimin vesilesiyle olacağını biliyordum. Aynı şekilde aday olamadığım da Allah izni olmadığı için aday olamadığım kanaatindeyim. İnşallah Ak partimiz bu seçimde çok yüksek bir oy oranı ile Anayasa’yı değiştirecek ve başkanlık sitemini getirecek bir güce sahip olur. Rabbim bu yolculukta mücadele eden tüm kardeşlerimizin ayağına taş değdirmesin. Allah onların her zaman yar ve yardımcısı olsun’ açıklamasında bulundu.




ANKARA (DHA)

Haberin Devamı