Spor Allen Iverson kanser mi?

Allen Iverson kanser mi?

Paylaş
Allen Iverson kanser mi?

Beşiktaş Cola Turka'nın yıldızı ameliyat olursa basketbola erken veda edebilir

Allen Iverson’ın çektirdiği MR’larda kaval kemiğinde büyüme teşhis edildi. Basketbolcunun ABD’deki doktoru da kemikteki çıkıntının tehlikeli olduğuna karar verirse, o bölgeden parça alınacak. Rahatsızlığın kanserli olup olmadığı araştırılacak.

Haberin Devamı

Beşiktaş ve Allen Iverson’a kötü haber... Siyah beyazlı takımın büyük umutlarla transfer ettiği ve dünyada da büyük yankı uyandıran NBA’li yıldızın basketbol yaşantısı tehlikede.

Siyah beyazlı takımın gözdesi bundan 2 ay önce kaval kemiğindeki rahatsızlık sebebiyle MR çektirmişti. Aradan geçen 8 hafta içinde ağrıları artan Iverson yine MR çektirdi. Kemikteki deformasyonun büyüdüğü ve kanserli olabilme ihtimali otaya çıktı. Bu sıkıntılı gelişme sonrası ünlü oyuncu Amerika’daki doktoruyla görüştü ve durumu anlattı. Allen Iverson da doktorunun isteği üzerine çekilen MR ve sonuçları doktoruna gönderdi.

Raporlarını gönderdi Siyah beyazlı basketbolcunun doktoru da kemikteki çıkıntının tehlikeli olduğuna karar verirse, 35 yaşındaki basketbolcunun o bölgesinden bir parça alınacak. Patolojik sonuca göre iyi huylu mu yoksa kötü huylu mu, bu araştırılacak.

ÇOK AĞRIM VAR

Haberin Devamı

Bu arada Iverson, www.kartalhaber’e, “Amerika’dan gelen doktorumla birlikte karar aşamasındayız. Çok ağrım var ve bu çok canımı acıtıyor. Ağrılarıma bakılırsa durum pek iç acıcı değil. En azından 6 hafta dinlemem gerektiği belirtildi. Basketbolu bırakabilirim. Basketbolu bırakma düşüncesi beni çok üzüyor. Ama insan gerçeklerden kaçamıyor” diye konuştu.

Hak ettin Iverson’un basketbol şube sorumlusu Şeref Yalçın ile yaptığı görüşmede ise şunları söyledi: “Sakatlığım nedeniyle Beşiktaş’a yararlı olamadım. Bu nedenle menajerimle ve ailemle konuştum, Beşiktaş Kulübü’nden aldığım parayı geri iade etmek istiyorum.” Yalçın da, “Beşiktaş’a gelmen ve dünyaya Beşiktaş’ı tanıtman her şeyden daha önemli. Bu nedenle aldığın parayı hak edecek işler yaptığına inanıyoruz” dedi.

SIKINTILI BEKLEYİŞ

IVERSON yeni antrenör Ergin Ataman ile iki idman yapmasına rağmen gelen kötü haberle yıkıldı. Ligde Beşiktaş forması 7 defa giyen NBA patentli yıldız oyuncu geleceğiyle ilgili sıkıntılı bir bekleyiş içine girdi.

Iverson’un iki seçeneği var BEŞİKTAŞ Antrenörü Ergin Ataman, NBA yıldızının sakatlığı hakkında şunları söyledi: “Iverson, geçmişte Hemofarm ve Göttingen ile arka arkaya oynanan dönemdeki sakatlığının, Efes Pilsen maçında nüksetmesi sonrası bir sorun yaşıyor. Önümüzde iki seçenek var. Ameliyatsız, uzun süreli bir tedavi ile uygulayıp buna yanıt vermesini beklemek ya da ameliyat seçeneği. Bu durumda da 6-8 haftalık bir ayrılık süreci olacak” şeklinde konuştu. Tecrübeli antrenör, oyun kurucu pozisyonu için transfer arayışlarına girdiklerini de ifade etti.

MİLLİYET

Haberin Devamı