Spor Allen Iverson şov yaptı

Allen Iverson şov yaptı

Paylaş
Allen Iverson şov yaptı

Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımı'nın yeni transferi NBA yıldızı ABD'li Allen Iverson'ın imza töreni Akatlar Arena'da yapıldı

Geçen günlerde Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ile birlikte katıldığı törende New York'ta resmi sözleşmeye imza atan süper yıldız, dün İstanbul'a geldi.

Haberin Devamı

Bir de İstanbul'da siyah-beyazlı taraftarların önünde imza atan Iverson için muhteşem ışık şovları hazırlandı. ABD'li yıldız sahaya çıkmadan önce oyuncunun eski maçlarından görüntüler dev ekranda yayınlandı.

Sonrasında yapılan muhteşem ışık şovları arasından geçerek sahaya çıkan ABD'li yıldız tribünleri coşturdu. Akatlar Cola Turka Arena'yı tamamen dolduran taraftarları "Beşiktaş'ın çocuğu Allen Iverson" tezahüratları yaptı.

İmza töreninde ilk olarak Asbaşkan Erdoğan Toprak konuştu. Toprak şunları söyledi:

"Herkesin bildiği gibi dünyanın en iyi basketbıolcusunu Türkiye'ye getierdiğimiz için çok mutluyuz. Herkes adına Yıldırım Demirören'e teşekkür ediyorum. Bu tarz transferler Türkiye'ye çok katkı yapacaktır. Böyle oyuncular bu tarz yerlere kolay gelmiyor. Bu oyuncuların Türk basketbolculara da öğreteceği çok şey vardır. Artık NBA'den Türkiye'ye bir yol açıldı. Beşiktaş'ın ne kadar büyük bir kulüp olduğunu herkes gördü."

Haberin Devamı

Sonrasında ise Allen Iverson mikrofonu alarak ilk açıklamasını yaptı. Iverson şunları söyledi: "Öncelikle teşekkür ederek başlamak istiyorum. Bana bu şansı, bu fırsatı tanıdığı için Beşiktaş'a teşekkür ediyorum. Beni bu kadar içtenlikle karşılaşıdığı için Beşiktaş taraftarlarına da teşekkür ediyorum. Sizi görmek beni heyecanlandırıyor. Bugün antrenörüm ve takım arkadaşlarımla ilk idmanımı yaptım. Şu anda olduğumdan çok daha heyecanlandırdılar beni. Her maçımızı kazanacağımıza söz veremiyorum. Ancak tüm maçlarımızda elimizden gelen çaba ile, takım ruhu içinde oynayacağımızın sözünü verebilirim. Antrenörüm ve ekip arkadaşlarımla birlikte sizin desteğinize sonuna kadar güveniyoruz."

Açıklamalar sonrasında Iverson bir kez daha kendisini siyah-beyazlı renklere bağlanyan imzayı attı. ABD'li yıldız, imza töreni sonrasında 3 Beşiktaşlı genç basketbolcu ile birlikte şov maçı yaptı.