Türkiye (Son Dakika) Alman kuaförün cesedi beton dökülmüş varilde bulundu

Alman kuaförün cesedi beton dökülmüş varilde bulundu

Paylaş
Alman kuaförün cesedi beton dökülmüş varilde bulundu

Bir süredir kayıp olan ve polisin her yerde aradığı Alman vatandaşı Rita Darı Winkler'ın cesedi, bir evin bodrum katında, beton dökülmüş bir varilin içinde bulundu. Winkler'in cesedi, betonun bir kısmı kırılarak varil içerisinden çıkarıldı

Kocaeli’nin Gölcük İlçesi’nde, kaybolan Alman vatandaşı 39 yaşındaki Rita Darı Winkler’in gömüldüğü iddiasıyla bir evin bodrum katında yapılan kazıda ceset bulundu. İçine betop dökülmüş varilde bulunan kadın cesedinin Alman kadına ait olduğu sanılıyor.



İFADE VERDİKTEN SONRA ALMANYA’YA KAÇTI

Antalya’da kuaförlük yapan 2 çocuk annesi Rita Darı Winkler, İstanbul’da ortadan kayboldu. Polis, 10 Mart’ta kaldığı otelden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan Rita Darı Winkler’in kaybolmasıyla ilgili soruşturma başlattı.

Polis, Rita Darı Winkler’in birlikte olduğu arkadaşı Ali Kemal Seyhan’ın ifadesini aldı. Ali Kemal Seyhan, Rita Darı Winkler ile Çınarcık’tan ev almak istediğini, beraber Çınarcık’a giderek geri döndüklerini söyledi. Ali Kemal Seyhan ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Ali Kemal Seyhan daha sonra ayrı yaşadığı eşinin bulunduğu Almanya’ya gitti.

BAĞ EVİNDE ARAMA YAPILDI

Polis, Ali Kemal Seyhan ile ilgili araştırma yaparken, Rita Darı Winkler’i öldürerek gömdüğü iddiaları üzerine Gölcük Cumhuriyet Savcılığı’ndan belirlenen yerlerde kazı yapılması için izin alındı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden gelen ekipler ile Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri ilk olarak Ali Kemal Seyhan’ın, Halıdere’de akrabası Mehmet B.’ye ait bağ evinin bahçesinde kazı yaptı. Ali Kemal Seyhan’ın kurban kestiğini söylediği bağ evinin bahçesinde iş makinesi ile kazı yapılırken, ceset bulunamadı.

VARİLİN İÇİNDE BULUNDU

Kazı için bu kez Halıdere 2005 Sokak’ta bulunan Ali Kemal Seyhan’ın kayınbiraderi Fevzi A.’ya ait apartmanın bodrum katına gidildi. Ali Kemal Seyhan’ın tadilat çalışmaları yaparken, çevredekilere bodrum katından gelen kötü kokuları yok etmeye çalıştığı, ateş yaktığı, daha sonra da zemine beton döktüğü öğrenildi.

Ekipler beton atılan yerde çalışma yaparken, betonun kırılmasıyla birlikte içinde kadın cesedi bulunan varil ortaya çıktı. Beton dökülen varil açıldığında Rita Darı Winkler’e ait ceset ortaya çıktı.



Alman kadının cesedi betondan çıkarılamayınca varil iş makinesi ile evin altından çıkarılarak bir kamyonete yüklendi. Cesedin bulunduğu varil Gölcük Morgu’na götürüldü. Cesedin varilin içerisinden çıkarılmasının ardından İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderileceği belirtildi.

ELLERİ BAĞLANIP BOĞULMUŞ

Alman kadın Rita Darı Winkler’in cesedi, betonun bir kısmı kırılarak varil içerisinden çıkarıldı. Ceset, varil ile birlikte İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Rita Darı Winkler’in ellerinin önden iple bağlandığı, boğazında ise boğulma izlerinin olduğu belirtildi.

Haberin Devamı