Spor Alman medyası, Türk iş adamı ve promotörü konuşuyor

Alman medyası, Türk iş adamı ve promotörü konuşuyor

Paylaş
Alman medyası, Türk iş adamı ve promotörü konuşuyor

Bu hafta sonu Almanya’da son yıllardaki en büyük boks galasını düzenleyecek olan Erol Ceylan, Alman medyası tarafından büyüteç altına alındı.

Hafta sonu son yıllarda Almanya’daki en büyük boks galasını düzenleyecek olan Erol Ceylan, Alman medyası tarafından markaj altına anıldı. ‘Çılgın Türk. Deha mı, çılgın mı?’ şeklinde başlıklar atan gazeteler, Erol Ceylan’ın yaklaşık bir buçuk milyon harcayarak düzenlediği boks galasının sonuçlarını merakla beklemeye başladı.

45 yaşındaki başarılı promotör ve iş adamı Erol Ceylan, şimdiye kadarki en büyük sahnesine ilk adımını atacak. Ceylan, kiraladığı salonun en son Klitcshko ile Paluev arasında 2014 yılında gerçekleştirilen dünya şampiyonluk maçı için tutulduğunu belirterek, “Şimdi insanların sordukları şu; 'Acaba Ceylan, bu salonu doldurabilecek mi?' Tanınmamış bir Alman boksör Mario Deser ile dünya şampiyonu olmuş bir Nijeryalı boksör olan Ola Afolabi bu salonu doldurabilecek midir?” diye konuştu.

Mario Deser ve Ola Afolabi arasında yapılacak karşılaşma 19 Nisan'da Barclaycard Arena'da...

FATİH KELEŞ DE RİNGE ÇIKACAK...


Amatörde 2011 Avrupa Şampiyonu boksörümüz Fatih Keleş, aynı başarıyı profesyonel boksta da tekrarlamaya çalışacak ve Ermeni boksör Rafik Harutjunjan ile WBO Avrupa yarı orta sıklet unvanı için karşı karşıya gelecek. Gecede ayrıca Rio Olimpiyatları'nda ülkemizi temsil eden, ağır sıkletteki umudumuz Ali Eren Demirezen, Sırp Miloş Dedovan ile karşılacak.

Haberin Devamı