Türkiye (Son Dakika) Almanya'dan Kayseri'ye gelen gurbetçiye hırsızlık şoku

Almanya'dan Kayseri'ye gelen gurbetçiye hırsızlık şoku

Paylaş
Almanya'dan Kayseri'ye gelen gurbetçiye hırsızlık şoku

Almanya’da yaşayan Serap Yıldız (38), memleketi Kayseri’ye tatile gittiği gün soyuldu. Hırsız, Serap Yıldız’ın 30 bin lira değerindeki altınlarını çaldı. Hırsızlık anı güvenlik kamerası tarafından dakika dakika kaydedildi

Almanya’dan ailesiyle hasret gidermek için memleketi Kayseri’ye giden Serap Yıldız, tatilinin ilk günü hayatının şokunu yaşadı. Eşi ve çocukları ile beraber ailesinin kaldığı eve giden Yıldız, uyuyan çocuklarını yataklarına koymak için içeri girdi. Çantasını kapı girişindeki masanın üzerine bırakan Yıldız, dışarı çıktığında çantasının açık olduğunu görünce durumdan şüphelendi. Çantasının içerisindeki altınları göremeyen Serap Yıldız, güvenlik kamerasının kayıtlarına bakınca, altınlarının hırsız tarafından çalındığını fark etti. Durumu polis ekiplerine haber veren Yıldız, altının çalan hırsızın biran önce yakalanmasını istiyor.

GÖRÜNCE ALIP KAÇMIŞ
Serap Yıldız, “Almanya’dan dört haftalığına tatile geldik. Eve geldiğimizde çocuklar uyumuştu. Eşimle beraber arabayı park ettikten sonra çocukları yataklarına koymak için içeri gittik. İçeri girdiğimde çantayı masaya bıraktım. İçeri girmemle çıkmam çok olmadı. Dışarı çıkıp çantama baktığımda altınların olmadığını fark ettim. Kamera kayıtlarında olayı görünce durumu polis ekiplerine haber verdim. Polis gelene kadar adama baktım ama göremedim. Cüzdanımda 15 lira vardı ama 15 lirayı beğenmemiş. Altınları görünce alıp gitmiş. Hırsızın tez zamanda yakalanıp cezasını çekmesini istiyorum. 30 bin lira değerindeki altınlarımı alıp gitti” dedi.

Haberin Devamı