Spor Almeida'yı sarı kartlar durdurdu

Almeida'yı sarı kartlar durdurdu

Paylaş
Almeida'yı sarı kartlar durdurdu

Beşiktaş'ın forvet oyuncusu Hugo Almeida, bu sezon formunu yakaladığı anda sakatlık veya kart cezaları ile sıkıntı yaşadı

Sezona iyi başlayan ve üst üste goller atan, ancak sakatlığı sonrası uzun süre takımından ayrı kalan Almeida’yı bu kez de sarı kart cezası durdurdu.

UEFA Avrupa Ligi’nde takımının ön elemede Rusya’nın Alania takımıyla yaptığı maçta attığı golle sezona iyi başlayan ve sonraki 3 maçta 3 gol kaydederek taraftarlarını sevindiren Portekizli oyuncu, İsrail’in Maccabi Tel Aviv ekibiyle yapılan karşılaşmada sakatlandı.

Bu mücadelenin ardından 6 lig ve 2 UEFA Avrupa Ligi karşılaşması kaçıran Hugo Almeida, sahalara bir derbi mücadelesiyle geri döndü. Sakatlığının ardından Fenerbahçe karşılaşmasıyla formasına kavuşan siyah-beyazlı oyuncu, ayrıca bu maçta takımının bir golüne de imza attı.

Alania maçının yanı sıra Eskişehirspor ve Maccabi Tel Aviv karşısında gollerini atan Almeida, böylece sezonun ilk 4 maçında 4 gole ulaştı.

4. SARI KARTI GÖRDÜ

Golcülüğünü son 3 maçta bir kez daha konuşturan Almeida’nın performansını bu kez sarı kart cezası durdurdu. Takımının oynadığı son 3 maçta 4 gole imza atan Portekizli oyuncu, Gaziantepspor karşısında 4. sarı kartını görünce cezalı duruma düştü.

Bursaspor ve Medical Park Antalyaspor karşılaşmalarında 1’er gol bulan Almeida, Gaziantepspor maçında 2 gol birden bularak yine form tutmaya başladı.

Ancak sezon başındaki hızını sakatlık nedeniyle kaybeden siyah-beyazlı oyuncunun, son 3 maçtaki performansını devam ettirmesini kart cezası engelledi. Galatasaray, Kardemir Karabükspor, Antalyaspor ve Gaziantepspor maçlarında sarı kart gören ve cezalı duruma düşen Almeida, takımının 23. haftasında deplasmanda Kayserispor ile oynayacağı karşılaşmada forma giyemeyecek.

GEÇEN SEZONU GERİDE BIRAKTI

Son haftaların formda oyuncusu Almeida, Beşiktaş formasıyla kendini aştı. Geçen sezon devre arasında transfer olan, lig ve kupa maçları olmak üzere 8 gol bulan Portekizli oyuncu, bu sezon ise şimdiden 10 gole ulaştı ve daha skorer bir görüntü ortaya koydu.

Portekizli oyuncu, takımının Fiyapı İnönü Stadı’nda yaptığı maçlarda daha çok gol attı. Fiyapı İnönü Stadı’nda takımına 8 gol kazandıran Almeida, sadece 2 golü dış sahada takımına kazandırdı.

Ligde Eskişehirspor ve Medical Park Antalyaspor ile deplasmanda oynanan maçlarda 1’er gol atan siyah-beyazlı futbolcu, diğer 8 golünü ise İstanbul’da kaydetti.

Haberin Devamı