Yaşam Altın yerine pırlanta

Altın yerine pırlanta

Paylaş
Altın yerine pırlanta

Yastık altında altın biriktirmeyi gelenek haline getiren Anadolu, ekonomik kriz ve altın fiyatlarındaki kontrol dışı artışla pırlanta gibi değerli taşları tercih etmeye başladı

Zen Diamond’un sahibi Emil Güzeliş ve genç girişimciler Ertuğrul Belen ve Nurettin Özdoğan ortaklığıyla hayata geçen http://divaspirlanta.com Türkiye'nin her ucuna pırlanta takı ve hediye yetiştiriyor.

Altın fiyatlarındaki artış ve ekonumik krizin de etkisi ile özellikle Anadolu’dan büyük bir ilgi gören Divas Pırlanta ürün tasarımları ve e-ticaret sitesiyle Türkiye'de birçok ilke imza atarak hayata geçiyor. Divas e-ticaret markası gerçekleştirilen ve ilk sene içerisinde planlanan yatırım 1.5 milyon’un üzerinde.

Pırlanta sertifikası, 30 gün süre içerisinde geri iade ve yıl içerisinde ücretsiz tamir ve temizlik garantisi gibi katma değerli hizmetler tüketicinin internetten pırlanta gibi değeri bir taşı satın alma güvenini arttırdı ve pırlantayı Anadolu'nun her köşesine taşıdı.

Divas Pırlanta kurucularından Nurettin Özdoğan: "Divaspirlanta.com özel gün ve lüks takı olarak bilinen pırlantayı, günlük bir aksesuar olarak kullanılabilesi misyonuyla hayata geçti" dedi.

Kuruculardan Ertuğrul Belen ise pırlanta gibi değerli bir taşın internetten alınmasıla ilgili: "Divas pırlantalarının sertifikalı olması, tüm tasarımların sadece Divas için Türkiye çapında ve uluslararası tasarımcıların kaleminden çıkması heyecan verici. Siparişlerin birkaç günde hızlı ve Türkiye'nin her yerine ücretsiz, çok özel hediye paketinde gönderilmesi sloganımız olan "Pırlanta en özel hediye"yi doğurdu." dedi.



Haberin Devamı