Gündem Altınbaş Üniversitesi araştırma ve öğretim görevlisi alım ilanı yayınlandı!

Altınbaş Üniversitesi araştırma ve öğretim görevlisi alım ilanı yayınlandı!

Paylaş
Altınbaş Üniversitesi araştırma ve öğretim görevlisi alım ilanı yayınlandı!

Altınbaş Üniversitesi öğretim görevlisi ve araştırma görevlisi alıyor. Başvurular 3 Haziran!’da sona erecek. İşte Altınbaş Üniversitesi başvuru şartları…

Altınbaş Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, Eczacılık Fakültesi, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi, Hukuk Fakültesi, İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi, İşletme Fakültesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Tıp Fakültesi, Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Yabancı Diller Yüksekokulu'na araştırma görevlisi ve öğretim görevlisi alıyor. Başvurular nasıl yapılır? İşte detaylar…

Haberin Devamı

Altınbaş Üniversitesi birimlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 31. ve 50/d maddeleri ve “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliği”nin ilgili maddelerine göre Araştırma Görevlisi alınacak.

İLANIN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ KADROSU İÇİN İSTENEN BELGELER

1. Başvuru dilekçesi (Resmi Gazete yayın tarihi belirtilerek İlgili Fakültesi/Enstitü/Yüksekokul Dekanlığı/Müdürlüğü hitaplı)

2. Detaylı YÖK formatında özgeçmiş

3. 2 Adet Fotoğraf

4. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

5. ALES Belgesi (Noter Onaylı)

6.Diploma fotokopileri (Lisans, Yüksek Lisans, Doktora Yabancı ülkelerden alınmış diplomalar için YÖK denklik belgesinin ibraz edilmesi zorunludur)

Haberin Devamı

7. Resmi Transkriptler

8. Erkek adaylar için, askerlik durumunu gösteren resmi belge

9. Hizmet belgesi (Son çalışılan yerden alınan, çalışma süresini ve görevini belirten yazı)

10. YÖKDİL, YDS, ÜDS veya eşdeğerliliği YÖK tarafından onaylanan İngilizce dil sınavlarına ilişkin sonuç belgesi örneği. (Noter Onaylı)

11. 4A Hizmet Dökümü (e-devletten dökümü)