Altınova Altınova Belediye Başkanı Oral: Küçük bütçeyle büyük işler yapıyoruz

Altınova Belediye Başkanı Oral: Küçük bütçeyle büyük işler yapıyoruz

Paylaş
Altınova Belediye Başkanı Oral: Küçük bütçeyle büyük işler yapıyoruz

Altınova Belediye Başkanı Oral: Küçük bütçeyle büyük işler yapıyoruz

Cem Mete OKUR/YALOVA,(DHA) - YALOVA'da Altınova Belediye Meclisi 2019 Kasım ayı oturumları, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ın başkanlığında tamamlandı.

Altınova Belediyesi’nin 2020 bütçesi 22 milyon 691 bin 240 lira olarak belirlendi. Küçük bütçelerle büyük işlere imza attıklarını ifade eden Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, “Altınova’da Boyumuzu aşan işler yapıyoruz. Hükümetimiz, bakanlıklarımız, sanayicilerimiz sağ olsunlar Altınova’ya çok önemli katkılar sağlıyor. Yoksa bu denli çalışmayı bu kadar bütçe ile yapma imkânımız yok. Burada Altınova’ya katkısı olan tüm kurum ve kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

“EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ”

Başkan ORal ayrıca, "Hedefimizden şaşmadan emin adımlarla ilerliyoruz. Bizim ölçeğimizdeki belediyeler içerisinde uzun vadede stratejik hedefleri olan bir belediye yok. Stratejik Plan kapsamında çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bizim ölçeğimizdeki belediyelerde zorunlu olmadığı halde biz bunu hayata geçirdik. Gelecekteki bu zenginlikler hem ailelerimizin ekonomisine katkı sunacak hem de tanınırlığımız daha da artacak” diye konuştu.

EKSİKSİZ KATILIM

Altınova Belediye Meclisi’nin Kasım ayı oturumlarında gündem maddeleri ve komisyon raporları ele alındı. Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ın başkanlığında yapılan 2019 Kasım Meclis toplantısında gündem maddeleri ele alındı. Meclis Üyeleri; Fevzi Arıcı, Bilal Ok, Birol Bayram, Ali Saruhan, Hasan Karabacak, Şaban Cineviz, Erol Aydın, Hüseyin Ekin ve İlknur Bayraktar Meclis Toplantısında hazır bulundular. Meclis toplantısında gündem maddeleri görüşülürken, komisyonlardan gelen meddeler ele alındı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı