Silifke Altunok'tan koronavirüs uyarısı

Altunok'tan koronavirüs uyarısı

Paylaş
Altunok'tan koronavirüs uyarısı

Altunok'tan koronavirüs uyarısı

SİLİFKE(Mersin), (DHA)-SİLİFKE Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, havaların ısınmasıyla birlikte vatandaşları ve esnafları koronavirüse karşı daha tedbirli olmaya davet etti.
Kademeli normalleşme ile ilgili atılan adımların önemli olduğuna işaret eden Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, esnaf ve vatandaşları sık sık ziyaret ederek koronavirüs salgınından kurtulmak için mücadelenin asla bırakılmamasını gerektiğini hatırlattı.
Tüm Silifkeliler'i tedbirlere uymaya davet eden Belediye Başkanvekili Altunok, "Belediye olarak koronavirüs ülkemizde görüldüğü ilk günden itibaren tedbirlerimizi aldık, almaya da devam ediyoruz. Başta Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu'nun açıkladığı tedbir programına belediye olarak uymaya ve alınan tedbirlerin uygulanması konusunda da üzerimize düşen görevi yerine getirmeye devam ediyoruz. Ayrıca esnaf ve vatandaşlarımızın da kurallara uygun olarak davranması için mücadele ediyoruz. Bu süreçte insan yaşamı için büyük bir fedakarlık ve üstün bir gayretle çalışan sağlık çalışanlarımıza da teşekkür ediyorum" dedi.
Kademeli normalleşme adımları ile birlikte yeniden faaliyetine başlayan esnaflara bol kazançlar diliyen Altunok, "Özlediğimiz sağlıklı günlere ulaşmak için hepimizin alınan tedbirlere ve kurallara harfiyen uymamız gerektiğine inanıyorum. Esnaf ve vatandaşlarımız maske, mesafe ve temizlik kurallarına dikkat etmelidir. Her şey bizim elimizde, bu sürecin devam etmesini ve korona virüs salgınından kurtulmak istiyorsak devletimizin aldığı tüm kararlara harfiyen uyalım. Dayanışma içerisinde karamsarlığa kapılmadan bu salgın sürecini el birliği ile geride bırakacağımıza inanıyorum" diye konuştu.
Başkanvekili Altunok, ayrıca alınan kararların ve tedbirlerin uyulması ve uygulanması konusunda belediye olarak denetim ve kontrollere de aralıksız devam ettiklerini bildirdi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı