Pazar Postası Aman çocuğum Akrep olmasın!
Paylaş
Aman çocuğum Akrep olmasın!

Aman çocuğum Akrep olmasın!

Şimdiki anne adayları, doğum zamanına göre doğacak bebeklerinin karakterini astrologlarla belirlemek istiyor. Astroloji haritasıyla yapılan analizler sayesinde anneler çocuklarının daha doğmadan karakterini tespit ediyor, onlara daha şanslı,zengin bir gelecek hazırlamak istiyorlar. Astroloji, karakter belirleme sezeryanla gerçekleşen doğumlarda mümkün oluyor. Bu yöntem o kadar yaygınlaşmış ki Su Karakuş 'Artık doktorlar da hastaların bu talebine alıştı. Astrologların verdiği zaman dilimine uygun doğum yaptırıyorlar.' diyor.

Merve Özaytekin

mozaytekin@posta.com.tr

Bebeğin hangi burçta doğacağına nasıl karar veriyorsunuz?

Öncelik sağlıklı olması ve çocuğun aile ile uyumunun bozulmamasında. Sonrasında ailenin ne istediği çok önemli. Ama çoğu zaman bana bırakıyorlar.

Sezaryenle doğum yapanlarda aile bireylerinin doğum haritası mı çıkarılıyor?

Aile bireylerinin doğum haritaları mutlaka çıkarılıyor. Anne-baba veya kardeşlerin doğum haritalarının ortak bileşenlerini bebekte yakalamak gerekiyor. Doğum haritası bir çeşit DNA gibi... Benzer veya uyumlu burçlar olmasa bile doğum haritaları arasında benzerlik olmalı. Bebeğin kendisini aile içinde iyi hissedeceği zaman dilimleri belirlenmeli.

Size ailelerin ne zaman gelmesi gerekiyor?

3 aylık hamile olduğunda da geliyorlar, 9 aylıkken de. 1 ay geç doğur demeye zaten hakkımız yok. 1 haftalık bir zaman dilimindeki en şanslı tarihleri seçiyoruz. Doğum gününde, 1 gün içerisinde 30 açı oluşuyor. Bunların bir kısmı olumlu bir kısmı olumsuz. Biz en olumlu olanları seçiyoruz.

En çok neyi sebep göstererek aileler size başvuruyor?

‘Çocuğum zengin olsun’ diye mi, ‘Çalışkan olsun’ mu, ‘Şansı açık olsun’ mu diyorlar... Sezaryenle doğum yapmak zorunluluğu olanlar, şanslı ve sağlıklı bir bebek istiyorlar. Öncelik elbette bu. Anneler çocuğu ile iyi anlaşmak kaygısını hep taşıyor. Bu nedenle anlaşabildikleri bir yükselen burçtan bebek sahibi olmak için doğum saatini belirlemek istiyorlar. Doğum günü seçiminde en şanslı olanı seçiliyor. Doğum saati belirlerken de anlaşabilecekleri bir yükselen burçtan olması isteniyor.

Bebek iki burcun tam ortasında doğuyorsa ne yapıyorsunuz?

Aileler burçlardan birini seçebiliyor. Buna göre gün belirliyoruz. Aileler genelde, kendi burcunu söylüyor ve örneğin ‘ben Akrep’le iyi anlaşıyorum. Çocuğumun yükseleni de Akrep olabilir mi?’ diyor. O saatte eğer şanssız bir durum yoksa o saati söylüyorum. Ama öyle kritik noktalar var ki, mesela 10.20 geçerse farklı bir karakter, 25 geçe doğarsa farklı bir karakter ortaya çıkıyor. Onda da uyarıyoruz.

Normal doğumla dünyaya gelen çocuklarda ne oluyor?

Normal doğumla dünyaya geldiğinizde anne-babanın dinamiklerini taşıyoruz. Ona izin vermek en doğrusu aslında. Ama sezaryene mucbur kalan, acıdan korkan çok kişi var. Astrolojik olarak sezaryen yapmak iyidir diyemem. Benim tavsiyem doğumu, doğanın akışına bırakmak.

Aileler en çok çocuklarının hangi burçta doğmasını istemiyorlar?

Değişken bir istek yelpazesi var. Ailelerin özellikle istemedikleri burç Akrep burcu oluyor. Genellikle bebeğin doğum tarihi az çok bellidir. Burcu belirlemek her zaman mümkün olmuyor. Çoklukla yükselen burca müdahale edilmesini yani doğum saatinin belirlenmesini istiyorlar. Aileler tarafından yükselen burcun Akrep, İkizler veya Oğlak olması istenmiyor. Uyumlu olmadığını bildikleri burcu istemiyorlar.

Hangi burçta ve yükselen burçta doğan çocuklar için bu sene talep fazla?

Bu yıl her burç açısından çok şanslı. Özellikle ikinci yarıda doğanlar şanslı gurup arasında yer alıyor. Koç, Boğa, Balık, Oğlak, Yay, İkizler aşırı şanslı olan burçlar... Yükselen burcun bu burçlardan biri olması da bebeğin şanslı olmasında yeterli olur.

İstediğiniz tarihte doğmayan bebek oldu mu? Olursa ne yapıyorsunuz? Ona göre de bir harita mı çıkarıyorsunuz, aileyi uyarıyor musunuz?

İstenilmeyen tarihte doğan bebek olmuyor. Biz olası tarihler hakkında çalışıyoruz. Birkaç gün öncesi sonrası gibi... Benim genel tavsiyem tarihe fazlaca müdahale etmemektir. Doğa o uyumu kendiliğinden getirir. Doğum saati hakkında analizler çıkartmak en doğru olandır. Eğer şanssız, zor agresif açılar varsa bir veya iki gün oynama yapılabilir.

Doktor gecikirse ve tam olarak istenilen dakikada doğmazsa ne yapıyorsunuz?

Doktor belki bu duruma karşı çıkacak? Doktorlar bizim kadar alışkın bu taleplere. Onlar da ciddiye alıyor, dikkate alıyor. Hastalarının doğum saati randevularına sadık kalmayan bir doktora hiç rastlamadım. Dakikalarda küçük oynamalar olabilir, onu biz hekime baştan bildiriyoruz. Doktorlar da bu saatlere çok sadık kalıyorlar.

Böyle bir danışmanlık hizmeti almak isteyenlere tavsiyeleriniz neler?

Doğum saati veya günü tespiti profesyonellik gerektiriyor. Dolayısıyla Boğa ile Başak nasıl anlaşılırdan çok daha fazlası gerekiyor. Bir ailenin isteklerine cevap verecek doğum saati titiz bir çalışmanın ve yüksek düzeyde astroloji bilgisinin ürünü. Sıradan eğitimsiz bir astrolog bu konuda çok yanıltıcı olabilir. Büyük zarar oluşturacak etkileri göz ardı edebilir. Aile içi dinamiklerin ihmal edilmediğinden emin olmak gerekir. Yükselen burcun hangi derecesinin olumlu olabileceğine karar vermek bile güç bir çalışmadır. Çocuk sahibi olacak çiftlerin dakikaların önemi olduğu bir çalışmayı yaptırmak için uzmanlığından emin oldukları bir astrologla işbirliği yapmaları önemlidir.

Sizden bu hizmeti almanın fiyatı nedir?

Doğum saati belirlemenin ücreti herkesin ödeyebileceği kadar cüzi bir bedeldir

Bu yazı 31 Ocak 2011 tarihli Pazar Postası'ndan alınmıştır

2

Haberin Devamı