Spor Amatör futbolcu ölümden döndü

Amatör futbolcu ölümden döndü

Paylaş
Amatör futbolcu ölümden döndü

İzmit'te, amatör lig maçında aldığı darbe sonucu dili boğazına kaçan ve nefes almakta zorlanan kaleci Okan Civelek, zamanında müdahaleyle ölümden döndü

Amatör Lig’de mücadele eden Tavşantepespor ile İzmit Fatihspor arasında ışıklandırma altında oynanan maçın henüz başında Fatihspor’un kalecisi Okan Civelek, rakip futbolcu ile çarpışınca yere yığıldı. Yerde çırpınan ve nefes almakta zorlandığı anlaşılan Civelek’in durumunu gören hakem ve oyuncular hemen sağlık görevlilerini sahaya çağırdı.

Çenesinin de kilitlendiği anlaşılan Okan Civelek’e müdahalede bulunan sağlık ekipleri, büyük çaba sonunda çenesini açıp nefes borusunu tıkayan dilini de çıkarıp onu mutlak ölümden kurtardı. Okan Civelek daha sonra olay yerine gelen ambulansla Seka Devlet Dastanesi’ne kaldırıldı. Maç da tatil edildi.

Talihsiz futbolcu saha içinde can havliyle çırpınırken, onun bu durumunu gören diğer futbolcular da şoka girdi. Yere çöküp ağlayarak müdahaleyi izledi. Halen hastanede tedavi gören Okan Civelek’in sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

İZMİT (Kocaeli), (DHA)

Haberin Devamı