Bilim - Teknoloji Amazon’dan bedava Android uygulamaları devri sona eriyor
Paylaş
Amazon’dan bedava Android uygulamaları devri sona eriyor

Amazon’dan bedava Android uygulamaları devri sona eriyor. Underground uygulamasına yeni içerikler alınmayacak ve destek kesilecek. İşte detaylar

Alışveriş sitesi Amazon, Ağustos 2015’te kullanıma sunduğu Underground uygulaması ile kullanıcılara ücretsiz Android uygulamaları sunuyordu. Underground uygulaması, Amazon’un 236 ülkede faaliyet gösteren Fire tablet, Fire TV ve Android cihazlar için 800,000‘den fazla uygulamaya sahip olan mağazası ile beraber kullanıma sunulmuştu. Görünen o ki uygulama beklentileri karşılayamadı ve firma konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Buna göre Amazon’dan bedava Android uygulamaları devri sona eriyor.

Bu gelişme, Amazon Underground programı ile ücretsiz Android uygulamalarının artık kullanılamayacağı anlamına geliyor. Uygulamaya verilen tüm destekler 2019‘da kesilecek. Destek kesilene kadar Fire tablet kullanıcıları Underground ile ücretsiz olarak indirdikleri oyun ve uygulamaları kullanmaya devam edecek.

Underground’a erişim şu anda desteklenen Fire tabletlerin ötesine geçmeyecek. Android cihaz kullananlar ise uygulamaya 2017 yazından sonra erişemeyecek. Ancak kullanıcılar Amazon’un mağazasına fiziksel ürünleri satın almak, önceden yüklenmiş uygulamaları organize etmek ve Prime Video hizmetine ulaşmak için erişebilecek. Ayrıca Amazon, 31 Mayıs‘tan itibaren Underground uygulamasına eklenen yeni oyun ve uygulamaları kabul etmeyecek.

Nier Automata için ilk DLC geldi, DLC oyuna neler getiriyor?

Haberin Devamı