Türkiye (Son Dakika) Ambulans bu duruma seyirci kaldı

Ambulans bu duruma seyirci kaldı

Paylaş
Ambulans bu duruma seyirci kaldı

Bursa'da aşırı derecede alkol alıp polise zor anlar yaşatan ve ölmek isteyen kadın için ambulans çağrıdı ama 'alkollü' diye kadını götürmedi. Polislerin ısrarı üzerine olay yerine gelen başka ambulansla taşındı

Bursa'da aşırı derecede alkollü olan G.A (35) adlı kadın kendini araçların önüne atarak ölmek istedi. Kendisini ikna etmek isteyen polislere de hakaretler yağdıran alkollü kadın, bir saat süren ikna çalışmalarının ardından kontrol altına alınamayınca ambulans çağrıldı. Ancak yol ortasında kadına yardım etmeye çalışan bir polis, 'Ambulans geldi birşey yapmadı, Götürmedi yani alkollü diye' dedi.

SİZİN BAŞKA İŞİNİZ YOK MU?


Sabaha karşı, Merkez Osmangazi ilçesi Altıparmak Mahallesi Stadyum Kavşağı'nda aşırı alkollü bir kadının trafiği tehlikeye düşürdüğü ihbarını alan polis ekipleri harekete geçti. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, "Hayattan bıktım ölmek istiyorum" diyen iki çocuk annesi 35 yaşındaki G.A'yı ikna etmeye çalıştı. Araçların önüne atlayan kadın, kendisini yol kenarına alan polis ekiplerine "Beni niye kurtarmak için çalışıyorsunuz, sizin başka işiniz yok mu?" diye tepki gösterdi.

'ÖLMEK İSTİYORUM' DEYİP POLİSLERE KÜFRETTİ

Sinir krizi geçirip ağlamaya başlayan G.A kendisini ikna etmeye çalışan polislere hakaretler yağdırdı. Polislerin ikna etmeye çalıştığı sırada oturduğu yerden kalkan kadın, koşarak kendisini yoldan geçmekte olan Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne ait yolcu otobüsünün önüne atlamaya çalıştı. Polisler bu sırada şoföre bağırarak otobüsü durması istedi. Polislerin çabası sonucu otobüsün altında kalmaktan kurtulan kadın, tekrar yol kenarına alındı.

YENİ HAMLESİNDE BAYGINLIK GEÇİRDİ

Polis memurları "Lütfen kendinize zarar vermeyin, nereye gidecekseniz söyleyin taksi ile veya ekip arabasıyla sizi gideceğiniz yere götürelim" dedi. Polisleri dinlemeyen G.A tekrar yola fırlayıp başka bir aracın önüne atlamak isterken baygınlık geçirdi. Polisler ekipleri bu sırada yolu bir süreliğini trafiğe kapatırken alkollü kadını da tekrar yol kenarına aldı. Polisler kadına su vererek onu ayıltmaya çalıştı. Yaklaşık bir saat süren ikna çalışmalarının ardından alkollü kadın, ilk ambulansın geri dönmesinin ardından, polisler tarafından olay yerine çağırılan 112 Acil Servis Ambulansı ile Muradiye Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı.

DHA

Haberin Devamı