Türkiye (Son Dakika) Ambulans ve otomobil çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı

Ambulans ve otomobil çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı

Paylaş
Ambulans ve otomobil çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde, otomobil ile hasta taşıyan ambulansın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 3 kişide yaralandı

Kaza, saat 20.45 sıralarında, Dursunbey-Balıkesir Karayolu üzerinde meydana geldi. Küçükler Köyü’ne hasta almaya giden Nasuh Duman’ın kullandığı 10 F 3883 plakalı ambulans ile Serkan Aslanboğa’nın (17) yönetimindeki 45 ZP 255 plakalı otomobil çarpıştı.

Haberin Devamı

Kazada otomobil sürücüsü Aslanboğa ile aracın sağ ön koltuğunda oturan arkadaşı Osman Yanık (16) ambulans şoförü Duman ile sağlık görevlisi Ceren Bayır yaralandı. Kalbi duran Osman Yanık ile yine sağlık durumu ağır olan arkadaşı Serkan Aslanboğa’ya ilk müdahaleyi, kazadan yara almayan ambulanstaki bir diğer sağlık görevlisi yaptı.

Kalbi çalıştırılan Yanık ile yaralı arkadaşı, çağrılan ambulansla Dursunbey Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede yapılan müdahalelere rağmen Yanık kurtarılamadı. Serkan Aslanboğa burada yapılan müdahalenin ardından Balıkesir Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Ambulanstaki hafif yaralı iki sağlık personeline ise ayakta müdahale edildiği öğrenildi.

Kazanın ardından trafiğe kapanan yol kontrollü olarak yeniden açıldı. İki gencin yakınları kazayı haber alıp hastaneye geldi. Oğlunun öldüğünü duyan gencin anne ve baba ile yakınları sinir krizi geçirdi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberin Devamı

DHA