Dünya Amerika'dan Fransa'ya! Denize bıraktığı mektuptan 9 yıl sonra cevap aldı

Amerika'dan Fransa'ya! Denize bıraktığı mektuptan 9 yıl sonra cevap aldı

Paylaş
Amerika'dan Fransa'ya! Denize bıraktığı mektuptan 9 yıl sonra cevap aldı

ABD'de henüz 10 yaşındayken yazdığı mektubu, cam şişe içinde denize bırakan çocuğa, 9 yıl sonra Fransa'dan cevap geldi. Şimdi 19 yaşında olan Max Vredenburgh, 'Aklım başımdan gitti' dedi. Vredenburgh, geri yollanan orijinal mektubu da Twitter hesabından paylaştı.

Amerika'da ilginç bir 'vefa' olayı yaşandı. Henüz 10 yaşındayken Boston'dan denize cam bir şişe içinde mektup bırakan Max Vredenburgh'a 9 yıl sonra Fransa'dan cevap geldi.

Haberin Devamı

BBC Türkçe'nin haberine göre, şimdi 19 yaşında olan Max Vredenburgh isimli genç, şişeyi 2010 yılında Boston'dan denize bırakmıştı. Dokuz yılda Atlantik Okyanusu'nu aşarak Fransa kıyısına ulaşan mektupta, genç Vredenburgh kendisinden de bahsediyor.

En sevdiği şeyleri sıralayan Vredenburgh, elma yemeyi, sahili ve uzayı favorileri arasında sayıyor. Vredenburgh dokuz yaşında kaleme aldığı mektubu, 'Lütfen cevap yazın" diyerek sonlandırıyor.

Beklediği cevap 9 yıl sonra geldi

2010 yılının Ağustos ayında yazılan mektubu, Ekim ayında bulduğunu söyleyen G. Dubois isimli kişi de Vredenburgh'un beklediği cevabı yazdı.

Şişeyi 10 Ekim'de bulduğunu açıklayan Dubois, mektuba eklediği harita ile tam olarak nerede şişenin karşısına çıktığını da belirtiyor.

Haberin Devamı

19 yaşındaki Vredenburgh, kendisine geri yollanan orijinal mektubu da Twitter hesabından paylaştı.

"9 yıl, aklım başımdan gitti" cümlesiyle biten paylaşım 4 günde 132 bin kere paylaşıldı.