Bağcılar Amerikalı ünlü sanatçı ilk iftarını Bağcılar’da yaptı

Amerikalı ünlü sanatçı ilk iftarını Bağcılar’da yaptı

Paylaş
Amerikalı ünlü sanatçı ilk iftarını Bağcılar’da yaptı

Amerikalı ünlü sanatçı ilk iftarını Bağcılar’da yaptı

İSTANBUL, (DHA) – Michael Jackson ve Whitney Houston gibi yıldız isimlerin vokalistliğini yapan Ünlü Şarkıcı Della Miles, Bağcılar’da iftara katıldı. Amerikalı sanatçıya vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, Miles, “Bütün dünyayı dolaşıyorum ama böyle güzel bir ortam görmedim. Herkes bir vücut gibi” dedi.

Kısa bir süre önce Müslüman olan dünyaca ünlü Amerikalı sanatçı Della Miles, Bağcılar’da “Gönül Sofraları” adı altında geleneksel olarak düzenlenen sokak iftarına katıldı. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’nın misafiri olan Miles, Azerbaycan Dostluk Parkı’nda 3 bin 500 kişiyle birlikte orucunu açtı.

DELLA MİLES’İN İLK İFTARI

Della Miles, ilk defa böyle bir iftara katıldığını söyledi. Amerikalı sanatçı, “İftar yapmak çok güzel. Bende Adana kebap çok seviyorum. Bunların dışında Türkiye çok güzel bir ülke” dedi.

Türkiye’de bir klip çekebileceğini ifade eden Miles, 14 Haziran’da da bir single’I Türkiye’de çıkaracağını söyledi. Müslüman olduktan sonra ilk Ramazan’ı Türkiye’de karşıladığı için çok heyecanlı olduğuna vurgu yapan ünlü sanatçı, “Bütün dünyayı dolaşıyorum ama böyle güzel bir ortam görmedim. Herkes bir vücut gibi” açıklamasını yaptı.

Ünlü sanatçı iftardan hemen önce çocukların fotoğraf çekinme isteğini kırmayarak tek tek ilgilendi. Della Miles, ardından iftarda vatandaşlarla birlikte yemek yedi.

BAŞKAN ÇAĞRICI, DELLA MİLES’E TEŞEKKÜR ETTİ

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı da, Della Miles’e katıldığı için teşekkür ederek Ramazan ayının rahmet ve mağfiret ayı olduğunu, Ramazan ayında önemli olanın huzur içerisinde yaşayabilmek olduğuna değindi. Della Miles’in Müslüman olduktan sonra ilk Ramazan’ını Türkiye’de ve de Bağcılar’da yapmasının kendilerini duygulandırdığını ifade etti.

Soul-Rock müziğinin önde gelen isimlerinden olan Miles, Michael Jackson ve Whitney Houston başta olmak üzere birçok ünlü sanatçının vokalistliğini yapmıştı. Bir yıl önce Türkiye’ye yerleşen ve Dalyan’da çiftlik hayatı süren Miles, kısa süre önce de Müslüman olmuştu.

(FOTOĞRAF)

Haberin Devamı