Antalya Anadolu Çocuk Köyü Şenliği Kepez'de

Anadolu Çocuk Köyü Şenliği Kepez'de

Paylaş
Anadolu Çocuk Köyü Şenliği Kepez'de

Anadolu Çocuk Köyü Şenliği Kepez'de

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında 20-28 Nisan tarihleri arasında Dokumapark'ta 'Anadolu Çocuk Köyü Şenliği' düzenleyecek.

Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Haftası'nda bu yıl etkinlikleri 'Anadolu Çocuk Köyü Şenliği' adıyla düzenleyecek. Dokumapark'ta 20-28 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan 'Anadolu Çocuk Köyü Şenliği' büyükleri çocukluk anılarına, çocukları da ebeveynlerinin çocukluğuna götürecek. Milli ve manevi değerlerin temel alınarak kurgulandığı Anadolu Çocuk Köyü Şenliği, hem büyüklere hem de çocuklara farklı bir şenlik atmosferi sunacak.

Antalya'nın çocukları kaybolmaya yüz tutmuş mesleklerden köy kahvesine, köy evlerinden köy okuluna, bostanından çiftliğine, sokak oyunlarından geleneksel atölye çalışmalarına kadar pek çok tecrübeyi Dokumapark'ta kurulacak 'Anadolu Çocuk Köyü Şenliği'nde bulacak. Nasrettin Hoca, Keloğlan ve Karakaçan, Hacivat ve Karagöz, gibi karakterlerinde yer alacağı müzikli masal etkinlikleri de çocukları masalların dünyasına götürecek. 1970'ler ve 1990'larda çocukluğunu geçirmiş olan bugünün büyüklerinin çocukluklarına döneceği, çocuklarının da onların çocukluğunu yaşayabileceği sıra dışı bir etkinlik olan 'Anadolu Çocuk Köyü Şenliği' 10.00- 19.00 saatleri arasında Antalyalıları ağırlayacak.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı