Mudanya Anadolu Yıldızları Judo Müsabakaları nefesleri kesti

Anadolu Yıldızları Judo Müsabakaları nefesleri kesti

Paylaş
Anadolu Yıldızları Judo Müsabakaları nefesleri kesti

Anadolu Yıldızları Judo Müsabakaları nefesleri kesti

Merve KIZILKAYA/MUDANYA,(Bursa),(DHA)

Bursa'nın Mudanya İlçesi’nde bulunan Mudanya Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Anadolu Yıldızları Ligi Judo Yarı Final Müsabakaları nefesleri kesti. Türkiye’nin dört bir yanından gelen judocular yarı final müsabakalarında kıran kırana mücadelelere imza atarken, tempo hiç düşmedi.

Mudanya Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu’nda, 6-7 Nisan’da gerçekleştirilen Anadolu Yıldızları Ligi Judo Yarı Final Müsabakaları ikinci gününde yine nefesleri kesti. Yarı final mücadelesinde dereceye giren judocuların madalyalarını alacağı müsabakalara, 20 idareci, 25 antrenör ve 10 hakem iştirak etti. Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Mehmet Demirci, İlçe Spor Müdürü Sevgin Güneş, İl Spor Temsilcisi Önder Mocu'nun yanı sıra katılımcı illerin idareci, antrenör ve sporcularının katılımı ile açılış serenomisinin yapıldığı ve 1. günde dereceye giren sporcuların ödüllerinin verildiği Anadolu Yıldızları Ligi Judo Yarı Final Müsabakaları, dün sona erdi.

KIRAN KIRANA GEÇTİ

Mindere çıkan judonun yıldızları çeşitli sikletlerde rakipleriyle karşılaştı. Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bursa, Denizli, Edirne, Eskişehir, İstanbul (Anadolu), İstanbul (Avrupa), İzmir, Kocaeli, Kütahya, Manisa, Muğla ve Sakarya’dan gelen, 93 erkek ve 84 kız olmak üzere toplamda 177 judocu Mudanya Kapalı Spor Salonu’nda kıyasıya yarıştı. 15 şehirden gelen ve müsabakalarda ter döken judoculara takım arkadaşları yaptıkları tezahüratlarla büyük destek verdi. Antrenörler de rakipleriyle karşılaşacak olan judoculara taktik verdi. Kıran kırana geçen mücadelelerde heyecan tavan yaptı.

“YARI FİNALDEN ÇIKAN TAKIMLAR KARAMAN’DA KARŞILAŞACAK”

Bursa Judo İl Temsilcisi Önder Mocu, yarı final müsabakaları için yaptığı açıklamada, “11 tane şehrimiz var burada. Aynı anda ülkemizin dört bir yanında turnuva yapılmakta. Buradan çıkan öğrenciler, finalden çıkan takımlar 10-11 Mayıs’ta Karaman’da yarı finalde karşılaşacaklar. Bursa olarak ev sahipliği yapmaktan da çok memnunuz” ifadelerini kullandı. Judocular ise ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini dile getirdi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı