Anamur Anamur'da tarım ve turizm öne çıkacak

Anamur'da tarım ve turizm öne çıkacak

Paylaş
Anamur'da tarım ve turizm öne çıkacak

Anamur'da tarım ve turizm öne çıkacak

Mithat ÜNAL/ANAMUR(Mersin), (DHA) - MERSİN'de, Toroslar Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, hayata geçirecekleri projelerle Anamur ilçesinde hem tarım hem de turizmin öne çıkacağını söyledi.
Seçim çalışmalarını sürdüren Tuna, Anamur'u ziyaret etti. Bölge esnafı ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Tuna, Ören ve Çarıklar mahallelerinde düzenlenen seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdi.
Yaptığı konuşmasında Toroslar'da önemli işlere imza attıklarını, 31 Mart'ta seçilmesi halinde hizmetlerin kent geneline yayılacağını belirten Tuna, "Projecilikte mütevazi değiliz. Bu kenti ve insanlarımızı seviyoruz. İnşallah bu kentte sosyal barışı tesis edeceğiz. Anamur'un da sorunlarını biliyoruz ve bu yönde projelerimizi hazırladık. Anamur'un dere ıslahı, Ören'den Bozdağ'ına kadar olan sahil düzenlemesi hepsini yapacağız. Bisiklet ve yürüme yolları, çay bahçeleri ve parklarla taçlandıracağız. Alternatif ürün motifleri ile çiftçimizin önünü açacağız. Antalya’nın yapmadığı turizm çeşitlerini değerlendireceğiz. Anamur'da hem tarım hem turizm kazanacak" dedi.
Anamur'da da Cumhur İttifakı Adayı Hidayet Kılıç'ın desteklenmesini isteyen Tuna, kendilerine verilecek yetki ile en iyi hizmetleri sunacaklarını sözlerine ekledi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı