Spor Anderlecht Fenerbahçe maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Anderlecht Fenerbahçe maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Paylaş
Anderlecht Fenerbahçe maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig'de 4 haftadır galibiyet yüzü görmeyen Fenerbahçe, umutlarını UEFA Avrupa Ligi'nde sürdürmek istiyor. UEFA Avrupa Ligi D grubu 3. maçında Anderlecht'in konuğu olacak olan Sarı-Lacivertli ekip bu maçtan mutlak galibiyetle ayrılıp bir üst tura çıkmaya bir adım daha yaklaşmak istiyor. Peki, Anderlecht Fenerbahçe maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi d Grubu'nda Fenerbahçe 3. maçında Anderlacht'le karşılaşacak. Deplasmanda Belçika ekibinin konuğu olacak olan sarı lacivertli kulüp ligde hasret kaldığı galibiyete bu zorlu sınavda ulaşıp moral kazanmak istiyor. Öte yandan da 3 puanla sahadan ayrılıp liderliğe bir adım daha yaklaşmanın peşinde... Grupta son sırada yer alan Anderlecht ise ilk galibiyetini Fenerbahçe karşısında almak için elinden geleni sahaya yansıtacak.

Haberin Devamı

ANDERLECHT FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN?

Anderlecht Fenerbahçe maçı 25 Ekim perşembe akşamı saat 19.55'te Brüksel'de bulunan Constant Vanden Stock Stadı'nda oynanacak. Mücadele beIN SPORTS kanalından naklen yayınlanacak. Karşılaşmayı Bulgaristan Futbol Federasyonu'ndan Georgi Kabakov yönetecek.

FENERBAHÇE'DE ANDERLECHT HAZIRLIĞI

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Phillip Cocu yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, sakatlığı geçen Yassine Benzia ve İslam Slimani'nin takımla birlikte yer aldığı, tedavisi süren Tolga Ciğerci'nin ise salonda çalışmalarına devam ettiği aktarıldı.

İdmanda, Demir Grup Sivasspor maçında görev yapan isimlerin yenileme çalışması yaptığı belirtildi. Diğer futbolcuların ise ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladıkları antrenmanı, pas çalışmasının ardından oynanan çift kale maçla tamamladığı ifade edildi.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertli ekip, yarın gerçekleştireceği idmanla Anderlecht karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürecek.