Bilim - Teknoloji Android kullanıcıları, Home'u sevmedi!
Paylaş
Android kullanıcıları, Home'u sevmedi!

Facebook'un son bombası Home, Android sahiplerinin ne kadar hoşuna gitti? Görünüşe göre hiç!

Android için geliştirdiği Home ile cep kullanıcılarının gönlüne taht kurmayı uman Facebook'un hayali, şimdiye dek gerçeğe dönüşmüş gibi görünmüyor. Uygulama Google Play'de 1.000'lerce "tek yıldız" puan alırken, ortalama puanı 5 üzerinden sadece 2.2.

Haberin Devamı



Yaklaşık iki ay önce belirli Android'li cepler için kullanıma sunulan Facebook Home, şimdiye kadar 500 binden fazla kez indirildi ve 14.000'in üzerinde kişi tarafından puanlandırıldı. Ancak 7.500 kişinin çeşitli nedenlerle uygulamayı beğenmeyip, ona sadece tek yıldız verdiği gözlerden kaçmıyor. Bununla birlikte Home'a beş yıldız verenlerin sayısı da 2.300'e ulaşıyor.


Sorunlardan bir tanesi pil ömrü

Facebook Home'un kullanıcıların en çok canını sıkan yanı, pil ömrüne yaptığı olumsuz etki gibi görünüyor. Tek yıldızlı yorumların çoğunda launcher'ın pili tükettiğinden bahsediliyor.

Yorumlara bakacak olursak, öne çıkan bir başka sıkıntı ise Home'un telefondaki Facebook dışındaki diğer içeriklere erişimi zorlaştırması.

Bu sıkıntılar, Facebook'un yapacağı güncellemelerle giderilebilecek cinsten sorunlar. Bunun yanında kullanıcıların Chat Heads özelliğini sevdiği de Facebook için iyi bir haber.

Haberin Devamı

Resimlerle: Facebook, Home ile Android'in içine işliyor!

Kaynak: CHIP Online