Astroloji Anıl Can'dan haftalık burç yorumu

Anıl Can'dan haftalık burç yorumu

Paylaş
Anıl Can'dan haftalık burç yorumu

Merkür retrosu bu hafta sizlere özgürleşme fırsatı veriyor. Artık bazı durumlarda durup 'söz bende' demenizin zamanı geldi. Bu hafta Merkür retrosu etkisi altında olsak da yeni başlangıçları destekleyen güzel bir açı var. Bu açı aslında uzun zamandır hür irademizle istediğimiz şeyleri elde etme isteği ve fırsatı veriyor

Uzun zamandır baskılandığınız veya baskıladığınız konularda özgürleşme fırsatı verecek. Çok baskıcı bir eşiniz var ama sizde diyelim ehliyet almak istiyorsunuz ve eşiniz bu konu da çok katı. İşte bu gibi durumlarda eşin karşısında durup ben bunu yapacağım demeniz gerekiyor. Aynısı aile, anne, baba, abi, patron ilişkilerinde de geçerli.

Bu yeni enerji hayatınızda yeni başlangıçlar yapmanızı destekleyecek.

Yeni ay ile güzel bir etkileşim sağlayacağını da göz önüne aldığımda Merkür retrosunda bile olsa yeni gelişmeler ve yeni başlangıçlar söz konusu olacaktır.

Belki de yeni iş fırsatları ve yeni fikirler. Taşınma ve mekan değişimi gibi konularda yine ön planda...

Bu süreçte yüklerden kurtulmak, bakış açısını genişletmek ve hayatınız yeni rota çizmek için fırsatlar gündenmde.

Olumlamanız : Ben olumlu ve beni geliştirecek olasılıklara kendimi açıyorum! Ben hayatımı keyifle gözlemliyor ve sorunlarımı rahatlıkla çözebiliyorum.


11 ARALIK PAZARTESİ


Koç: Bugün sevgili koçlar arkadaş ortamanızda bazı konularda çatışmalar ve anlaşmazlıklar yaşanılabilir. Bu aralar genel olarak isteksiz olmanız mümkün. Enerjinizi yüksek tutmaya bakın. İş ve eğitim hayatınıza odaklanın. Mantığınızla hareket etmeye gayret gösterin.

Boğa: Bugün sevgili boğalar duygusal anlamda gel-gitler yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınızda umutsuzluğa kapılmayın güzel gelişmeler bekliyor sizi bugün.

İkizler: Bugün sevgili ikizler iletişim kurarken sıkıntılar yaşayabilirsiniz ikili iliskilerde is ve egitim hayatınızdan biraz çalkantılar olabilir sabırlı olmaya çalışın tezcanlı ve fevri davranışlardan kaçınmaya özen göstermenizi tavsiye ederim

Yengeç: Bugün sevgili yengeçler keyfiniz yerinde kafanız rahat gönlünüz ferah olsun. Çünkü yaşanılan sorunların sorumlusu siz değilsiniz kendinizi suçlayıp canınızı sıkmayın. Olumlu ve iyimser düşünün evrene güzel enerji verin.

Aslan: Bugün sevgili aslanlar duygu yoğunluğu ve ikili ilişkilerde zorlanmanız mümkün iş ve eğitim hayatınızda yeni gelişmelerden dolayı adaptasyon problemleri yaşanabilir yakın zamanda alışacaksınız yeni düzene.

Başak: Bugün sevgili başaklar duygularınız yenileniyor aşk hayatınızda ise yeni heyecanlar sizi karşılayabilir. İnsanlara şans tanıyın ve parasal konularda harcamalara dikkat edin.

Terazi: Bugün sevgili teraziler aile içi iletişiminiz ön plana çıkıyor. Ailenize daha fazla vakit ayırıyorsunuz ve aileniz ile olan bağınızı güçlendiriyorsunuz. Finansal konularda pürüzler olabilir. Aceleci davranmaktan kaçının.

Akrep: Bugün sevgili akrepler eğitim ve iş hayatında yeni planlamalar ve ortaklıklar yapabilir. Özel hayatında baskın olacağı, duygu ve düşüncelerinde net olduğu bir gün

Yay: Bugün sevgili yaylar yine çok enerjik ve neşelisiniz. Gelişmeler ve sürprizler sizi bekliyor. Maddi anlamda dikkatli olmalı ve gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. Hafta ortasına doğru maddi anlamda rahatlama yasamanız mümkün ama bugün sıkışık olabilirsiniz

Oğlak: Bugün sevgili oğlaklar beklentileriniz karşılık buluyor duygusal konularda. Kendini iyi ifade etmen iş hayatında ön plana çıkmana ve olumlu gelişmelere vesile oluyor. Yeniliklere açık olun ve kararlarınızın arkasından durmaya çalışın bugün.

Kova: Bugün sevgili kovalar duygusal hayatınızda hiç bir şeyden emin olamıyorsunuz. Bu da olumsuz olarak ruh halinizi etkiliyor ve bununla birlikte eğitim aile ve kariyer hayatınızda dengesiz durumlara sürüklüyor sizi bugün.

Balık: Bugün sevgili balıklar maneviyatınızın çok güçlü ve ön planda olduğu bir gündesiniz. Enerjinizi korumaya çalışın. Yıkıcı eleştirilere kulak asmayın moralinizi bozmayın. gelecek kaygılarınız artıyor sabırlı olun

12 ARALIK SALI


Koç: Bugün sevgili koçlar ansızın habersiz gelen misafirleriniz olabilir görüşmeler toplantılar resmi kurumlarla iletişiminiz söz konusu. Yoğun bir çalışma temposunda olabilirsiniz. Güzel bir tatili hakettiniz bugün onun için bir plan yapın.

Boğa: Bugün sevgili boğalar partnerinizde ilişkiniz hakkında oturup konuşup yeni kararlar almanız mümkün. İkili iletişimlerde yıkıcı taraf zaten değilsiniz ama olmaktan da kaçının. Yapıcı olmaya bakın. Çocuğunuz varsa eğer bugün onunla ilgilenin biraz ihmal etmiş olabilirsiniz.

İkizler: Bugün sevgili ikizler fazla göz onun olmaktan pek hoşnut değilsiniz kendinizi geri plana çekmek isteyebilirsiniz. İnsanların sizden beklentisi yüksek olduğundan dolayı kendisi baskı altında hissetmeniz mümkün olabilir. İnzivaya çekilmek bugün iyi gelecek size.

Yengeç: Sevgili yengeçler yine bügün de çok pozitifsiniz. Sorunlara çözüm odaklı yaklaşıyorsunuz. Kendinizi ifade ederken dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Yanlış anlaşılmalar çeşitli tartışmalar ve münakaşalar içine girmeniz mümkün.

Aslan: Bugün sevgili aslanlar düşüncelerinizin hisleriniz ve aldığınız kararların arkasında durun ve kolay pes etmekten kaçının. Çünkü olumlu gelişmeler iyi haberler bekliyor sizi bugün.

Başak: Bugün sevgili başaklar evli olanların evlilik hayatında partneriyle ortak karar alması ve uyum içine girmesi mümkün. Sabit fikirli olmanızın size çok zararı dokunuyor. Sürekli aynı yerde saymanıza ileriye gitmenizi engelliyor. Bu düşüncelerinizden kurtulmaya bakmanız gereken bir gün.

Terazi: Bugün sevgili teraziler sorun çözücü ve ara bulucusunuz. Aile içinde yol gösterici ve öncü olmanızdan dolayı davranışlarınızda dengeli ve kararlı olmaya çalışın. İş ve egitim hayatınızda yeni başarılar ve gelişmeler gözüküyor bugün.

Akrep: Bugün sevgili akrepler evli ise evlilik hayatları gayet uyumlu ve güzel ilerlemektedir. Ailenize karşı iletişiminizde sorunlar çıkabilir. Bu sizi tedirgin etmesin. Yoluna girecektir herşey sabırlı olmaya çalışın bugün.

Yay: Bugün sevgili yaylar eğitim ve iş hayatınızda küçük aksaklıklar ve nakit sıkıntısı çekiyor olabilirsiniz. Düzene en yakın zamanda girecektir bu durumlar. Kendinize daha çok güvendiğiniz ve kendinizden emin olduğunuz bir gündesiniz. İlk adımı atmak için doğru bir gün olabilir çekinmeyin.

Oğlak: Bugün sevgili oğlaklar düşüncelerinizin pozitif olmasından dolayı ask is ve egitim hayatınızda her şey yolunda gidiyor hoşlandığınız biri var ise sizi iyi seyler bekliyor benden söylemesi dik başlı olmaktan biraz kaçınmanız lazım yalnızca bugün.

Kova: Bugün sevgili kovalara iyi haberlerim var. Sizin için hayırlı olacak yeni kararlar alınıyor. Aile hayatınızda küçük değişimler söz konusu olabilir. Taşınma ev ayırma vesaire gibi sabırlı olun ve düşünerek haraket edin bugün

Balık: Bugün sevgili balıklar yine duygusallığınız üstünüzde. Aile içinde önemli gelişmeler evlilik veya bebek haberi almanız mümkün yazın gelmesi size iyi gelecek balıkların suya ihtiyacı vardır değil mi? Sonuçta aceleci olmaktan kaçının bugün.

13 ARALIK ÇARŞAMBA


Koç: Bugün sevgili koçlar iş hayatınızda ilerlemeler ve terfiyeler söz konusu olabilir çocuklarınız üstüne fazla düşüyor olabilirsiniz kontrolü biraz onlara bırakmaya gayret göstermenizi tavsiye ederim kontrol bağımlısı olmayın.

Boğa: Bugün sevgili boğalar zorlayıcı bir iş planlaması bekliyor sizleri bol bol geziyor seyehat ediyorsunuz yeni bir iş haberi veya büyük bir gelişme gözlemlenebilir iş hayatınızda

İkizler: Bugün sevgili ikizler sindirim yolunda çeşitli sorunlar meydana gelebilir aşırılıktan ve abartıdan kaçınmaya çalışın beslenme konusunda bugün.

Yengeç: Bugün sevgili yengeçler ikili ilişkilerde iletişim zayıflığından dolayı sorunlar ve ifade gücünüzün yetersiz kalması sonucu ilişkinizde ayrılık söz konusu olabilir her şey sizin elinizde

Aslan: Bugün sevgili aslanlar partneriniz ile evlilik kararı almanız olası çok güzel gelişmeler görüyorum sizin için evli olanları ise çocuk haberi bekliyor olabilir.

Başak: Bugün sevgili başaklar hayır demeyi öğrenmeli ve artık fazla ve aşırı fedakarlıltan kaçınmalısınız yalnız kaldığınızda ne kadar yorulduğunuzu anlayacaksınız

Terazi: Bugün sevgili teraziler duygusal ve miskin olmakla birlikte evcimensinizde aynı zamanda şu dönem çıkın gezin biraz ev de durmak pek size iyi gelmiyor.

Akrep: Bugün sevgili akrepler eski dostlarla bir araya gelip hasret gidermeniz olası partneriniz ile güzel bir gece geçireceğinizi düşünüyorum bugün.

Yay: Bugün sevgili yaylar kronik sağlık sorunları meydana gelebilir kendinize dikkat edin iş ve eğitim hayatınızda olumlu gelişmeler ve haberler bekliyor sizi bugün.

Oğlak: Bugün sevgili oğlaklar iş hayatınızda çeşitli aksaklıklar üst üste gelebilir bu sizi yıldırmasın her karanlığın sonu aydınlıktır benden size söylemesi.

Kova: Bugün sevgili kovalar aile içinde oluşan huzursuzluklar son bulacak ancak öncesinde bir araya gelip bir beyin fırtınası yapmanız şart olmakla birlikte gerekli de.

Balık: Bugün sevgili balıklar iş hayatınızda uzun zamandır beklediğiniz gelişmelerden haber alabilirsiniz. Birikmiş ödemelerinizi kapatacak ve maddi rahatlama içine gireceksiniz.

14 ARALIK PERŞEMBE


Koç: Bugün sevgili koçlar son zamanlarda yakın çevrenizdeki bireyler umursamaz agresif tavır ve davranışlarınızdan son derece şikayetçi olabilir. Biraz kendinize çeki düzen vermelisiniz. Bugün anladığım kadarıyla iş hayatınızdaki gerginliklerden dolaylı olabilir bu durum.

Boğa: Bugün sevgili boğalar yorucu bir hafta içerisindesiniz. Bugünlerde iyice bir dinlenmeye ve tazelenmeye ihtiyacınız var yoksa grip vs gibi rahatsızlıklar yaşanılabilir.

İkizler: Bugün sevgili ikizler evli iseniz evlilik hayatınızda yolunda gitmeyen bazı problemle var. Çözüm odaklı olmaya ve kendinizde de suçu aramaya gayret gösterin

Yengeç: Bugün sevgili yengeçler hayatınızda her şeyin şu an için yolunda gitmesi sizi geriyor ve korkutuyor olabilir gelecek ile ilgili kaygılarınız gözlemlenebilir şu sıra

Aslan: Bugün sevgili aslanlar sevdiklerinize küçük sürprizler jestler yapabilirsiniz bu onları çok mutlu edecektir her zamanki gibi sevgi dolusunuz bugün.

Başak: Bugün sevgili başaklar çocuğunuz var ise onu yönlendirmekte biraz sıkıntılı bir dönem geçiriyor olabilirsiniz. Doğru iletişim kurmanın yollarını bulmalısınız maddi harcamalarada dikkat.

Terazi: Bugün sevgili teraziler havada aşk kokusu var yine ayaklarınız yerden kesilmiş gibi uçuyorusunuz adeta ama dikkatli olun birden çakılmayın yere. Her seferinde bu kadar beklentinizi umudunuzu yükseltip sonra hayal kırıklığına uğramayın.

Akrep: Bugün sevgili akrepler yeni bir ortama girecek ve sosyalleşeceksiniz yakın arkadaşlarınızla güzel paylaşımlar ve fikir alışverişi sizi bazı konularda rahatlatacak ve huzura kavuşacaksınız belli bir süre için.

Yay: Bugün sevgili yaylar merhametinze yenik düşüp size haksızlık ve ihanet edenlere karşı affedici olmayın insanlar değişmez bunu unutmayın. Aynı hatayı tekrar yapmayın.

Oğlak: Bugün sevgili oğlaklar yaşam alanınızı güzelleştirme yenilme değiştirme gibi konular söz konusu olabilir. Bu değişim duygusal olarak size çok iyi gelecektir.

Kova: Bugün sevgili kovalar seçim yapmanız gereken bazı olay ve durumlar meydana gelebilir. İkilemde kalmanız ve gergin bir gün geçirmeniz olası.

Balık: Bugün sevgili balıklar ya hep ya hiç bakış açınız bazı fırsatları kaçırmanıza neden oluyor; unutmayın damlaya damlaya göl olur. Hemen umutsuzluğa kapılmayın güzel gelişmeler bekliyor sizi.

15 ARALIK CUMA


Koç: Bugün sevgili koçlar duygularınız çok karmaşık bir dönemden geçiyor partneriniz ile geleceğe yönelik plan program yapabilirsiniz. Bugün aceleci ve sabırsız olmaktan kaçınmanızı tavsiye ederim.

Boğa: Bugün sevgili boğalar maddi kazancınızda bir süre boyunca ciddi bir artış gözlemlenebilir siz yinede kendinizi garantiye almalı ve kenara para ayırmalısınız. Evliyseniz evlilik hayatınızda olumlu gelişmeler söz konusu olabilir bugün.

İkizler: Bugün sevgili ikizler yalnız olmanız hep yalnız kalacğınız anlamına gelmiyor bu süreçte aşk hayatınızla değil de iş ve eğitim hayatınızla ilgilenmeniz sizin için daha karlı olacaktır.

Yengeç: Bugün sevgili yengeçler evliyseniz evlilik hayatınızda büyük problemler meydana gelebilir maddi anlamda zorlayıcı bir dönem geride kalmış bir rahatlama beklenen miras veya toplu paranın elinize geçmesi olası.

Aslan: Bugün sevgili aslanlar iştahınız kesilmiş olabilir bitkin düşebilirsiniz. Bol bol taze meyve yemeye gayret edin ve aile bireylerinize daha fazla vakit ayırın bugün.

Başak: Bugün sevgili başaklar hayatınızdaki pozitif gelişmeleri fazla dillendirmeyin üzerinizde fazla göz olabilir baş ağrılarına ve halsizliğe dikkat bugün.

Terazi: Bugün sevgili teraziler küçük çaplı mutfak kazalarına dikkat sakarlığınız üstünüzde bugün partneriniz ile yaşayacağınız gerginlikler sonucu ilişkinizde ara vermenize sebebiyet verebilir

Akrep: Bugün sevgili akrepler şehir dışından uzun süredir görüşmedeğiniz eşiniz dostunuz akrabanız çat kapı gelebilir özel hayatınz düzene girmeye başlamış gibi görünüyor

Yay: Bugün sevgili yaylar iş hayatnızda her şey yolunda gidiyorken birden beklenmedik bir pürüz ile karşılaşabilirsiniz işinize yoğunlaşırken sevdiklerinizi ihmal etmemeye gayret gösterin bugün

Oğlak: Bugün sevgili oğlaklar aranıza mesafe koyduğunuz insanlar size telefon edebilir veya görüşmek isteyebilir. önyargılı ve sabit fikirli olmayın herkese bir şans tanıyın

Kova: Bugün sevgili kovalar evinizde değişim yenileme tadilat vs gibi bir takım kararlar alınabilir maddi yönden bu dönem sizin için çok uygun bugün başlayın.

Balık: Bugün sevgili balıklar aile düzeninizde yeni kararlar alacak ve uygulayacaksınız eğitim hayatınızda olumlu gelişmeler söz konusu olabilir bugün.

16 ARALIK CUMARTESİ


Koç: Bugün sevgili koçlar aşk hayatınızda büyük belirsizlikler ve derinlerde geçmişten kalan yaralar olabilir size tavsiyem arkanıza bakmayın yoksa ilerleyemezsiniz. Daima önünüze ileri bakın geçmiş geçmişte kalmıştır.

Boğa: bugün sevgili boğalar sosyal yaşantınızda bazı problemler yaşanabilir yapıcı taraf olmaya çalışın ve uyum sağlayın eğitim ve kariyer hayatınızda pozitif yönde gelişmeler görülebilir bugün

İkizler: Bugün sevgili ikizler özel hayatınızda yaşadığınız olumsuz olay ve durumlar neticesinde iş ve eğitim hayatınız da büyük hasara uğrayabilir profosyonel davranmaya çalışın

Yengeç: Bugün sevgili yengeçler aile içinde oluşan huzursuzluklar son bulacak uzun süredir içinde bulunduğunuz maddi problemler ortadan tamamen kalkacak bugün.

Aslan: Bugün sevgili aslanlar iş ve eğitim hayatının yorgunluğu ruhsal anlamda sizi çok zedeliyor ve iletişim kurmanızda negatif bir rol oynuyor. Partneriniz bu durumdan fazlasıyla şikayetçi olabilir yalnız kalıp dinlenmeye çalışın vakit buldukça.

Başak: Bugün sevgili başaklar ikili ilişkilerde gerginlikler ve çatışmalar meydana gelebilir. Aşk hayatınızdaki olumsuz ilerleme son bulacak ve güzel gelişmeler karşılayacak sizi.

Terazi: Bugün sevgili teraziler aile bireyleri ile bir araya gelecek ve aile içi huzuru sağlamak için yeni kararlar alacak ve uygulayacaksınız.

Akrep: Bugün sevgili akrepler sevdiklerinizle tatil planı yapmak için doğru bir zaman dilimindeyiz maddi anlamda rahatlama görülebilir:

Yay: Bugün sevgili yaylar gururunuz ve inadınız yüzünden bazı fırsatları kaçıracak olabilirsiniz. Bununla birlikte bu nedenlerden dolayı özel hayatınızda ciddi pürüzler ortaya çıkabilir bugün.

Oğlak: Bugün sevgili oğlaklar uzun süredir içinde bulunduğunuz yalnızlık son bulacak gibi gözüküyor şanslı gününüzdesiniz. Aşk her an kapınızı çalabilir bugün

Kova: Bugün sevgili kovalar evliyseniz evlilik hayatınızda yeni kararlar alabilir ve çocuk sahibi olmayı düşünüyor olabilirsiniz. Lakin ilk önce maddi anlamda her şeyi düzene sokmalısınız.

Balık: Bugün sevgili balıklar parasal konularda yaşadığınız küçük çaplı krizler beklenen ödemelerin gelmesiyle son bulacak iş ve eğitim haytınızda ise uzun süredir beklediğiniz gelişmeler gerçekleşebilir.

17 ARALIK PAZAR


Koç: Bugün sevgili koçlar ele avuca sığmıyorsunuz enerjiniz yüksek ve güzel. Özel hayatınızdaki olumlu gelişmeler keyfinizi yerine getirmiş gözüküyor bugün benden söylemesi...

Boğa: Bugün sevgili boğalar ikili ilişkilerde iletişim kopuklukları ve gerginlikler meydana gelebilir iyi bir dinleyici olmanızı tavsiye ederim.

İkizler: Bugün sevgili ikizler evliyseniz evlilik hayatınızda ki sorunlar tekrar gündeme gelebilir iş hayatınızda olumlu gelişmeler anlaşmalar karşılayabilir sizi...

Yengeç: Bugün sevgili yengeçler ilişkinizde ve özel hayatınızda çevrenizdeki insanlara karşı büyük güven sorunları ortaya çıkabilir eğer ceşitli bir sağlık sorununuz varsa baş gösterebilir.

Aslan: Bugün sevgili aslanlar evdeki hesabın çarşıya uymadığını fark edecek ve harcamalarınıza daha dikkat edeceksiniz bugünlerde ve yaptığınız tatil planını biraz erteleyeceksiniz korkarım.

Başak: Bugün sevgili başaklar yaptığınız fedakarlıkların ve harcadığınız emeklerin karşılığını alacaksınız ancak beklentinizin altında olacak maalesef.

Terazi: Bugün sevgili teraziler beklemediğiniz olay ve durumlara hazırlıklı olun maddi harcamalarada aşırılıktan ve abartıdan uzak durmaya çalışın.

Akrep: Bugün sevgili akrepler eskiye özlem olabiir eski sevgiliniz eşiniz dostunuz ile tekrar iletişim kurup bir araya gelmeniz olası.

Yay: Bugün sevgili yaylar hem ruhsal hem fiziksel olarak çok bitkin hissediyor olabilirsiniz sevdiklerinizi ihmal etmemeye gayret edin.

Oğlak: Bugün sevgili oğlaklar sakarlığınız bugün üstünüzde aman dikkat fevri davranışlardan uzak durmalısınız bu ara biraz durgunluğunuz üstünüzde

Kova: Bugün sevgili kovalar enerjiniz biraz düşük gibi çevrenizden aldığın olumlu olumsuz eleştiriler sizi çok irite ediyor olabilir yapıcı eleştirilere kulak vermeye çalışın.

Balık: Bugün sevgili balıklar şanslı gününüzdesiniz aşkı bekleyenleriniz için iyi haberler var yeni bir aşk karşılayacak sizi.

Haberin Devamı