Gündem Ankara Mamak'ta sel baskını!

Ankara Mamak'ta sel baskını!

Paylaş
Ankara Mamak'ta sel baskını!

Ankara Mamak'ta bir anda bastıran yağmur nedeniyle oluşan su baskını nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı. Bir kişi de sel sularına kapıldı. Sel felaketinde can kaybı yaşanmazken 3 kişi de yaralandı

Başkent'te öğle saatlerinde etkili olan sağanak yağış su baskınlarına neden oldu.

SEL SULARI ARAÇLARI GÖTÜRDÜ


Mamak Neşet Ertaş Caddesi’nde aniden bastıran sağanak yağış nedeniyle sel suları önüne araçları katarak sürükledi. Bu sırada caddede bulunan bir kişi de sele kapıldı. Çok sayıda iş yerini su bastı.

BİR KİŞİ SELE KAPILDI


Sel felaketi esnasında bir kişi aracın üzerinde mahsur kaldı. Sel sularına kapılarak araç üzerisinde sürüklenen vatandaşın görüntüleri kameralara yansıdı.

İşte o görüntü:


VALİ'DEN VATANDAŞLARA UYARI


Ankara Valisi Ercan topaca, sel mağduru vatandaşları uyararak hasar tespit çalışmaları tamamlanana kadar olay yerinde zarar gören hasarlı araçlara dokunulmamasını istedi.

MUSTAFA TUNA: 500 YILDA BİR VUKU BULACAK BİR AFET


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Mamak'ta yaşanan sel felaketiyle ilgili olarak, "500 yılda bir vuku bulacak bir afet. Daha önce Ankara'da böyle bir afet yaşanmadı. Dükkanlarda ve araçlarda ciddi hasarlar var" dedi.


İşte o anlar:


SÜRÜCÜLER ZOR ANLAR YAŞADI


Boğaziçi Mahallesi Mamak Köprü altında su baskını nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Sel sularına kapılan bir kişi hastaneye kaldırılırken 5 kişinin daha sel felaketinde yaralandığı ortaya çıktı