Spor Ankaragücü'nde moraller düzeldi

Ankaragücü'nde moraller düzeldi

Paylaş
Ankaragücü'nde moraller düzeldi

Turkcell Süper Lig'de sahasında konuk ettiği Kayserispor'u 3-0 gibi net bir skorla yenen Ankaragücü'nde moraller yerine geldi

Ligin ikinci yarısında Kayserispor maçına kadar 8 maç oynayan ve bu maçlarda 6 beraberlik, 1 galibiyet ve 1 yenilgi alan sarı-lacivertlilerde, sergilenen güzel futbol gelecek adına da ümit verdi.

Ankaragücü Kulübü Basın Sözcüsü Avni Kavlak, Kayserispor karşısında alınan galibiyetten çok yabancı futbolcuların sergilediği performansa sevindiklerini söyledi.

Devre arasında kadrolarına çok kaliteli yabancı futbolcular kattıklarını, ancak bu futbolcuların uzun bir süre uyum sorunu yaşadığını belirten Kavlak, "Uyum sorunu biraz uzun sürmüş olabilir. Ancak tüm yabancı oyuncularımızın kalitesi ortada. Kayserispor karşısında tüm oyuncularımız kendilerinden beklenen futbolu sahaya yansıttılar. Kadromuza kattığımız yabancı oyuncuların uyum sorununu aşması bizi mutlu etti" dedi.

Kavlak, Kayserispor maçını cezaları nedeniyle taraftarsız oynadıklarını hatırlatarak, "Futbolcularımızın bu kadar arzulu ve başarılı bir performans sergiledikleri bu maçta keşke taraftarlarımız da tribünde olsaydı. Umarım bundan sonra bu tarz sıkıntılar yaşamayız. Kayserispor karşısında alınan 3 puanla tam anlamıyla rahatladık diyemeyiz, ancak gelecek için daha da umutlandık. Ligin kalan maçlarında da aynı performansı ortaya koyarak, ligi olabildiği kadar üst sıralarda bitirmek istiyoruz" diye konuştu.

Kavlak, Turkcell Süper Lig’in 27. haftasını Ankaraspor maçı nedeniyle "bay" geçeceklerini vurgulayarak, futbolculara 25 Mart Perşembe gününe kadar izin verdiklerini sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

AA