Ekonomi Ankesörlü telefonlar ev telefonu gibi oluyor!

Ankesörlü telefonlar ev telefonu gibi oluyor!

Paylaş
Ankesörlü telefonlar ev telefonu gibi oluyor!

Türk Telekom müşterileri "Aile Kart" ile ankesörlü telefonları, ev veya iş yerlerindeki sabit telefon gibi kullanabilecek. Gurbetteki asker ve öğrenciler ise kontör, ön ödeme, para derdi olmadan ailelerini arayabilecek ve görüşme ücreti sabit telefon faturasına yansıtılacak

Türk Telekom’dan yapılan açıklamaya göre; Türk Telekom, yeni "Aile Kart" kampanyasıyla, sabit telefonun avantajlarını ankesörlü telefonlardan sunacak. Bir kereye mahsus 1 lira ödeyerek Aile Kart sahibi olan aboneler, Türkiye’nin dört bir yanındaki ankesörlü telefonlardan ev veya işyerlerindeki sabit telefon paketiyle konuşabilecek. Görüşmenin faturası, sabit telefon faturasına eklenirken, Türk Telekom Aile Kart sahiplerine ayrıca, 12 ay boyunca taahhütsüz, ayda 100 dakika ücretsiz konuşma hediye edecek.

Haberin Devamı

Ailesinden uzakta, gurbette bulunan asker ve öğrenciler ise Aile Kart ile para, ön ödeme veya kontör ihtiyacı duymadan ankesörlü telefonlardan ailesini arayabilecek; görüşme ücreti ise ailenin ev veya işyerindeki sabit telefon faturasına yansıtılacak.

Tarifede bulunan avantajlardan Aile Kart kullanıcıları da yararlanabilecek. Aile Kart, Türkiye çapındaki yaklaşık 70 bin ankesörlü telefondan, üzerinde "TT Aile Kart" hizmeti verildiği belirtilen tüm ankesörlü telefonlarda kullanılıyor.

Aile Kart’la şehir içi, şehirlerarası, milletlerarası ve GSM aramaları yapılabiliyor.

AA