Gündem 'Anne bizi bırakma'

'Anne bizi bırakma'

Paylaş
'Anne bizi bırakma'

İş yerindeki oğullarını ziyaret için yola çıkan Zeliha-İlyas Belen karşıdan karşıya geçerken bir otomobilin altında kaldı. Zeliha Belen öldü. İki kardeş, annelerinin cesedi başında “Ne olur ölme” diyerek ağladı. Otomobilin kırmızı ışık yanarken geçtiği öne sürüldü

20 METRE SÜRÜKLEDİ

Haberin Devamı

Zeliha Belen (39) eşi İlyas Belen (44) ile Muğla Yatağan’a bağlı Kadıköy’de oturuyordu. Çiftin oğulları Alican (15) ve Volkan Belen (18) ise Yatağan’da bir tamirhanede çalışıyor. Karı-koca dün oğullarını iş yerlerinde ziyaret etmek için Yatağan’a gitti. Yatağan’da yolun karşısına geçmek isterken hızla gelen bir otomobilin altında kaldılar. Otomobilin 20 metre sürüklediği Zeliha Belen öldü.

YÜREKLER YANDI

Ağır yaralanan İlyas Belen hastaneye kaldırıldı. Kazaya neden olan otomobilin kırmızı ışıkta geçtiği öne sürüldü. Otomobilin sürücüsü avukat Nazlı Gökalp gözaltına alındı. Acı haberi alıp kaza yerine koşan Alican ve Volkan Belen kardeşlerin annelerinin cesedi başındaki feryatları yürekleri dağladı. İki kardeş “Anne bizi bırakma” diye haykırırken gözyaşına boğuldu.

Haberin Devamı

Cavit YILDIRIM/DHA