Bebeklik Şevval isminin anlamı nedir, ne anlama gelir? Şevval ismi nereden gelir özellikleri nelerdir?

Şevval isminin anlamı nedir, ne anlama gelir? Şevval ismi nereden gelir özellikleri nelerdir?

Paylaş
Şevval isminin anlamı nedir, ne anlama gelir? Şevval ismi nereden gelir özellikleri nelerdir?

Şevval isminin anlamı ramazandan sonraki ay demektir. İsmin kökeni Arapça kökene dayanmaktadır. Ülkemizde kız çocuklara verilen bir isimdir ve sık sık karşılaşmak da mümkündür. Şevval isminin anlamı dışında birçok özelliğini ve huyunu da sizler için derledik.

Eğer isminiz Şevvalse istediğinizi alma konusunda başarılısınız demektir. Bir şey isterseniz onu elde edene kadar denemekten vazgeçmezsiniz.

ŞEVVAL İSMİNİN ANLAMI NEDİR, NE ANLAMA GELİR?

Haberin Devamı

Şevval isminin anlamı hicri takvimde yılın onuncu ayı, ilk üç günü ve Ramazan bayramı anlamındadır. Manevi anlamı olan Şevval ismi özellikle bu anlamda birçok kişi tarafından tercih edilebilir. İsimlerin anlamlarının kişilerin kişilikleri üzerinde etkili olduğunu düşünen ebeveynler bu isimlere daha fazla ilgi duymaktadır.

ŞEVVAL İSMİ NEREDEN GELİR?

Şevval, Arapça kökenli bir isimdir. Türkçemize de Arapça dilinden geçmiştir. Kadın ismi olarak kullanıldığı için Şevval isminin rengi pembe, uğurlu sayısı ise 5 sayısıdır. Şevval ismi şeker bayramı ile başlayan ay için söylenen bir isimdir. Aynı zamanda Şevval ay parçası anlamına da gelen bir isimdir. Hicri takvime göre ise Şevval Ramazan ayından sonraki ay demektir. Manevi duygusu yüksek olan isimlere dinimizce daha fazla önem verildiğinden Şevval ismi de o isimler arasında yer alır.

Haberin Devamı

ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Eğer isminiz Şevvalse yaşam enerjiniz yüksektir ve hiçbir şey için pes etmek gibi bir huyunuz yoktur. Vazgeçmek sizin için imkansız gibi bir şeydir ve istediğinizi elde edene kadar çabalamaya devam edersiniz. Hayal gücünüz gelişmiş olduğu için bir şeylerin hayalini kurmayı ve sonra onları gerçekleştirmek için uğraşmayı seversiniz. Bazen hayal ile gerçeklik arasında ayrım yapamasanız da bu sizin için önemlidir. Sürprizler ile dolu bir hayatınız var.

Kararsız olsanız da sürpriz yapmayı ve kendinize yapılmasını da çok seversiniz. Macera sizin göbek adınız olmuştur. Cesaretli davranarak korkularınızın üstüne gitmeyi ve yeni şeyler deneyimlemeyi de çok seversiniz. Duygusal olduğunuz için yakın çevreniz bundan sıkılsa da siz kırılgan yapınız ile varlık gösteren bir insansınız. Empati yeteneğiniz geliştiği için kimse ile uzun süre küs kalamaz ve herkesi hemen affedersiniz.