Magazin Anne dizisinin kötü adamı Cengiz'den samimi itiraflar

Anne dizisinin kötü adamı Cengiz'den samimi itiraflar

Paylaş
Anne dizisinin kötü adamı Cengiz'den samimi itiraflar

'Anne' dizisinde canlandırdığı 'Cengiz' karakteriyle son dönemde adından sıkça söz ettiren başarılı oyuncu Berkay Ateş'ten samimi açıklamalar

Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu Türkiye’nin ilk interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, 'Anne' dizisinde canlandırdığı 'Cengiz' karakteriyle son dönemde adından sıkça söz ettiren başarılı oyuncu Berkay Ateş oldu.


Anne dizisinin kötü adamı Cengiz (Berkay Ateş) en zorlandığı sahneyi anlattı


Konservatuara gitmek ve tiyatro yapabilmek için üniversitede okuduğu İstatiksel Matematik Bölümünü bıraktığını belirten Berkay Ateş, "Konservatuara gitmek ve tiyatro yapabilmek için İstatiksel Matematik Bölümünü bıraktım. Oyunculuğu sürekli kötü adamı oynamak için değil, her türlü rolü oynamak için yapıyorum" dedi.

"BÜYÜKADA'YA TAŞINDIM"


Şehir içindeki karmaşayı sevmediğini ve yıllardır Büyükada’da yaşadığını dile getiren ünlü oyuncu, "Şehirde oturmak yerine adada yaşamayı tercih ediyorum. Burgazada'da oturdum, daha sonra araba olmadığı için Büyükada'ya taşındım. Çocuğumun da adada yaşamasını istiyorum" şeklinde konuştu.

"GALATASARAY'I REDDETTİM"


11 yıl futbol oynadığını açıklayan Ateş, "Galatasaray’dan transfer teklifi geldi, ama üniversite okuyacağım diye reddettim” ifadelerini kullandı.


'Anne' dizisinin kötü adamına tehdit yağdı


Gerçekleştirmek istediği hayalleri olduğunu ve sevdikleriyle dünyayı gezmeyi çok istediğini vurgulayan başarılı oyuncu, "Hayallerim var. Sevdiğim insanlarla dünyayı gezmek istiyorum. Daha adil bir ülkede yaşamak ayrıca işimle ilgili Cannes’e gitmek ve yazdığım bir oyunun da dünyada oynanmasını istiyorum" dedi.

Haberin Devamı