Türkiye (Son Dakika) Anne-oğul'un katil zanlısı firari damat

Anne-oğul'un katil zanlısı firari damat

Paylaş
Anne-oğul'un katil zanlısı firari damat

İzmir'in Çiğli'de yaşayan Emine Uysal ile oğlu Harun Erdem bu sabah evlerinin önünde otomobillerinin içinde kurşun yağmuruna tutulmuştu. Anne-oğul hayatlarını kaybederken saldırgan kaçmıştı. Olayla ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Polis Emine Uysal'ın cezaevinden firar eden eski damadını arıyor

Ev kadını Emine Uysal’ın (55) kızı E.’nin, bir süre önce eşi M.Y.’den boşandığı, bu süreçte kendisini bıçakla yaralayan eski eşinin tutuklandığı, yaklaşık 15 gün önce de cezaevinden firar ettiği, polisin de aileyi bu konuda dikkatli olmaları için uyardığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Daha sonra ikinci evliliğini yapan E.’nin, boşanma davası sürerken annesi Emine Uysal ile birlikte, M.Y. tarafından tehdit edildiklerini belirterek şikayetçi oldukları, ancak son zamanlarda böyle bir başvurularının bulunmadığı öğrenildi.

Polis, anne ile oğlunun tabancayla vurularak öldürülmesi olayının şüphelisi olarak M.Y.’yi aramaya başladı.

Öldürülen Emine Uysal’ın kızı E. de ifadesine başvurulmak üzere Cinayet Büro Amirliği’ne götürüldü.

ŞOK İÇİNDE YAŞADIKLARINI ANLATTI

Olay nedeniyle şok yaşayan ve zaman zaman gözyaşı döken Emine Uysal’ın komşusu Necla Ergenç, ailenin kendi hallerinde olduğunu belirtti.

Silah sesleri üzerine evden çıktığını, ancak bir şey görmediğini söyleyen Ergenç, "Evde oturuyordum, birkaç el silah sesi duydum, dışarı çıktığımda sokakta bir şey görmedim. Daha sonra komşum seslendi ve Emine hanımla oğlunun vurulduğunu söyledi. Aile kendi halindeydi, kimseye zararları olmazdı. Evi aldıktan sonra içinde tadilat yaptılar. Oğlu köpeği gezdirirdi. İyi insanlardı. Emine hanım yaklaşık 1 aydır belediyenin açtığı kursa gidiyordu. Husumetli oldukları birinden hiç söz etmedi" diye konuştu.

Haberin Devamı

Tufan HAMARAT/DHA