Türkiye (Son Dakika) Anne ve babaya Nehir testi

Anne ve babaya Nehir testi

Paylaş
Anne ve babaya Nehir testi

Van'ın Gürpınar ilçesi Kırkgeçit Mahallesi'nde 10 gün önce kaybolan 4 yaşındaki Nehir Aslan'ı arama çalışmaları devam ediyor. Jandarma Kriminal Laboratuvarı ekibi Nehir'in anne ve babasından kan ve tükürük örneği aldı

Kırkgeçit Mahallesi’ndeki evlerinin önünde oynarken geçen 29 Ekim’de ortadan kaybolan ve bir daha haber alınamayan 4 yaşındaki küçük Nehir’in bulunması için güvenlik güçlerince başlatılan arama çalışmaları titizlikle yürütülüyor.

Haberin Devamı

Soruşturma kapsamında, dün Aslan ailesine ait iki evde yapılan detaylı incelemenin ardından İl Jandarma Komutanlığı Kriminal Laboratuvarı ekipleri bugün de baba Erkan ile anne Hatice Aslan’dan yeniden kan ve tükürük örnekleri aldı. Yetkililer anne ve babadan alınan örneklerin, bazı bulgularla karşılaştırılacağını ifade etti.

NEHİR’İN DÜĞÜNDE ÇEKİLEN GÖRÜNTÜLERİ

startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer23260","23260","201411","23260-210067.jpg","1", "0","Annesi Nehir'in bu görüntüleriyle avunuyor");

Kırkgeçit Mahallesi’ndeki evlerinin önünde oynarken ortadan kaybolan ve bir daha haber alınamayan 4 yaşındaki küçük Nehir’in bulunması için güvenlik güçlerince başlatılan arama çalışmaları sürüyor. Aramalar devam ederken Nehir’den geriye yazın amcası Hakan Aslan’ın düğününde çekilen görüntüleri kaldı. Minik Nehir’in düğünde gelinlik giydiği görüntülerini izleyen anne Hatice Aslan ise gözyaşlarını tutamadı.

Haberin Devamı

DHA