Türkiye (Son Dakika) Anne ve kızı ölüm ayıramadı

Anne ve kızı ölüm ayıramadı

Paylaş
Anne ve kızı ölüm ayıramadı

İzmir'in Gaziemir İlçesi'nde, akraba ziyareti sonrası evlerine dönenlerin içinde bulunduğu otomobil, yağmurun etkisiyle kayganlaşan yolda, yolcu minibüsüyle çarpıştı


Kazada otomobilde bulunan Fatma Manap (47) ve kızı Ceylin Manap (6) kazada hayatını kaybederken, 3’ü aynı aileden 4 kişi yaralandı.

Kaza, saat 17.00 sıralarında, Akçay Caddesi üzeri çevreyolu çıkışında meydana geldi. Aynı aileden 5 kişi Haluk Manap’ın kullandığı (52) 35 D 3108 plakalı otomobil ile akraba ziyareti için Torbalı Ayrancılar’dan Karabağlar Eskiizmir Semti’ne geldi.

Aile bayram ziyaretinin ardından evlerine dönmek üzere yine Haluk Manap’ın kullandığı araçla yola çıktı. Otomobil, çevre yolundan Akçay Caddesi’ne çıkışta, Mehmet Aydın’ın (55) yönetimindeki 35 M 8955 plakalı Buca-Gaziemir hattında çalışan yolcu minibüsüyle çarpıştı.

ANNE VE KIZI HASTANEDE ÖLDÜ

Kazayı görenler polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen acil yardım ekipleri Fatma Manap ile kızı Burcu Manap’ı (25) İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, eşi Haluk Manap ile diğer kızları Ceylin Manap (6) ve Busenur Manap’ı (15) Dokuzeylül Üniversite Hastanesi’ne, minibüs şoförü Mehmet Aydın da çevredeki bir hastaneye götürüldü.

Tedaviye alınan yaralılardan anne Fatma Manap ile 6 yaşındaki kızı Ceylin Manap, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların sağlık durumu iyi olduğu, tedavilerinin devam ettiği bildirildi. Ölüm haberini alan ailenin yakınları sinir krizi geçirip, yasa boğuldu. Kazanın ardından yapılan kontrolde her iki sürücünün de alkolsüz olduğu belirlendi. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kadir ÖZEN/ İZMİR, (DHA)

Haberin Devamı