Gündem Anneden, arkadaşlarının kalemini alan kızına inanılmaz ceza

Anneden, arkadaşlarının kalemini alan kızına inanılmaz ceza

Paylaş
Anneden, arkadaşlarının kalemini alan kızına inanılmaz ceza

Antalya'da birinci sınıf öğrencisi E.İ.'nin (7) annesi N.İ., sınıf arkadaşlarının kalemini aldığı iddiasıyla kızının parmağını kızdırdığı kaşıkla dağladı.

Kepez ilçesindeki bir ilkokulun birinci sınıf öğrencisi E.İ., sık sık arkadaşlarının kalemini alınca annesi N.İ. tarafından uyarıldı. Okul dönüşü kızının çantasını kontrol eden N.İ., çantada kalemleri görünce sinirlendi. N.İ., ocakta ısıttığı bir kaşığın ucunu, kızının sağ yüzük parmağının üzerine bastırdı.

Haberin Devamı

Dün sınıf öğretmeni, kalemi tutmakta güçlük çeken E.İ.'ye ne olduğunu sorunca gerçek ortaya çıktı. Sınıf öğretmeni, durumu önce rehber öğretmen, daha sonra okul müdürüyle paylaşıp polise ihbarda bulundu. İhbarın ardından okula polis ekibi ve Antalya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler sevk edildi. Kısa sürede gelen ekipler, okul yetkilileri ile görüştükten sonra E.İ.'yi ekip aracına alıp okuldan ayrıldı. Sağlık kontrolünden geçirilen E.İ., pedagog eşliğinde ifadesine başvurulmak üzere Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Polis, anne N.İ.'nin de ifadesine başvurulacağını belirtti.

KÜÇÜK KIZIN BABASI KONUŞTU

Sağlık kontrolünden geçirilen E.İ, babasına teslim edildi. Konuya ilişkin annenin de ifadesinin alınacağı öğrenildi. Baba Turgay İ. gazetecilere yaptığı açıklamada, çocuklarına zarar verilmesi gibi bir durumun söz konusu olmadığını söyledi. E.İ'nin ikizi ile zaman zaman arkadaşlarının kalemini aldığını, onlardan para alarak dondurma aldığını anlatan Turgay İ, şunları kaydetti:

Haberin Devamı

'O DA ÇOK ÜZÜLDÜ, AĞLADI'

"Arkadaşlarının eşyalarını izinsiz alıyordu. Annesi defalarca uyardı. Eşim korkutmak amacıyla elindeki kızgın maşayı gösterdiği sırada elini refleksle kaldıran kızımın parmağında küçük bir yanık oluştu. Küçük bir kaza. Bu kadar büyütülmesine anlam veremedik. Hiçbir anne çocuğuna zarar vermek istemez. O da çok üzüldü, ağladı. Kızına zarar veren cani bir anne gibi gösterilmesi onu çok yaraladı. Kızım da ifadesinde herhangi bir şiddete uğramadığını söyledi. Böyle bir şey olsaydı devlet bize kızımızı geri verir miydi? Eşimi de gözaltına alırlardı. Çok üzgünüz. Biz çocuklarımıza gözlerimiz gibi bakıyoruz."

E.İ. ise parmağının yanlışlıkla maşaya değdiğini dile getirdi.

DHA