Gündem 'Annen de olsa, diz kapağının üstü tahrik eder'

'Annen de olsa, diz kapağının üstü tahrik eder'

Paylaş
'Annen de olsa, diz kapağının üstü tahrik eder'

Furkan Vakfı Kurucusu Alparslan Kuytul, "Annen de olsa, diz kapağının üstü tahrik eder. İslam gerçeği konuşuyor” dedi

Son dönemde bazı vakıf ve dernek yöneticilerinin toplumsal hayatlar ilgili çıkışlar büyük tepki toplarken son olarak Furkan Vakfı Başkanı'nın sözleri büyük tartışma yarattı.

startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer26320","26320","201501","26320-248479.jpg","1", "0","Din alimi: Annenin diz kapağının üstü tahrik eder!");

Furkan Vakfı Kurucusu Alparslan Kuytul'un tesettür ve cinsellik konularında açıklamalar yaptığı video vakfın internet sitesinde yayınlandı. Kuytul açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Ne diyor İslam, annen de olsa diz kapağının altından göbeğine kadar ve sırtına bakamazsın. Annen de olsa, diz kapağının üstü tahrik eder. İslam gerçeği konuşuyor. Hayal aleminde değil İslam. Toz pembe hayallerde gezmiyor İslam. 'Olmaz canım, annesiyle olur mu, bacısıyla olur mu?' İslam hayal kurmuyor, gerçeği söylüyor. 'Olur' diyor. Biri yapmazsa biri yapar. 'Olur mu?' diyenlerin başlarına geliyor."

"6 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞUYLA EVLENİLEBİLİR"

Sosyal Doku Vakfı Başkanı Nureddin Yıldız'ın 6 yaşındaki kız çocuklarının evlenebileceğine dair açıklamaları da kamuoyunda tartışma yaratmıştı.Nurettin Yıldız hakkında suç duyurusunda bulunulmuştu.