Gündem Annesinden 5 saat sonra öldü

Annesinden 5 saat sonra öldü

Paylaş
Annesinden 5 saat sonra öldü

Gaziantep'te 28 yaşındaki Emrah Dolaz, 50 yaşındaki akciğer hastası annesi Hürriyet Dolaz'ın ölümünden 5 saat sonra kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi

Uzun süredir özel bir hastanede akciğer yetmezliği nedeniyle tedavi gören Hürriyet Dolaz önceki gün saat 14.00 sıralarında yaşamını yitirdi. Annesinin tedavisi boyunca hastaneden ayrılmayan oğlu, evli ve 1 kız çocuğu babası Emrah Dolaz ölüm haberini alınca bir anda fenalaştı.

Yakınları tarafından 25 Aralık Devlet Hastanesi’ne götürülen Emrah Dolaz sakinleştirici iğne yapılarak Yeşilevler Mahallesi’ndeki evine gönderildi. Dolaz saat 19.00 sıralarında yeniden fenalaşınca bu sefer eve çağrılan ambulansla Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Emrah Dolaz’ın cenazesi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Haberin Devamı

ANNESİYLE YANYANA TOPRAĞA VERİLDİ

Otopsinin ardından dün sabah saatlerinde Gaziantep’e getirilen Emrah Dolaz’ın cenazesi anne Hürriyet ile Yeşilkent Mezarlığı’nda gözyaşları arasında yan yana toprağa verildi. Eşini ve oğlunu kaybeden baba Celal Dolaz güçlükle ayakta durabildi.

Emrah Dolaz’ın yakını Ekrem Dolaz, "Emrah’ın hiçbir sağlık sorunu yoktu. Annesine çok bağlıydı. Hastanede doktor Emrah’ta gizli kalp olduğunu söyledi" dedi.

Emrah Dolaz’ın 4 yaşında Özge adlı kızı olduğu ve eşi Demet Dolaz’ın da 2’nci çocuklarına 6 aylık hamile olduğu öğrenildi.

Zeki GÜNAY- Mehmet BULUT/GAZİANTEP, (DHA)