Türkiye (Son Dakika) Annesiyle ilişkisi olduğunu düşünüp vurdu

Annesiyle ilişkisi olduğunu düşünüp vurdu

Paylaş
Annesiyle ilişkisi olduğunu düşünüp vurdu

Kayseri'de cep telefonu alım satım işi yapan 35 yaşındaki Levent Bilgin'i göğsüne tabancayla ateş ederek öldüren 19 yaşındaki Nihat G. yakalandı

Nihat G., Levent Bilgin’in annesi 40 yaşındaki Fatma G.’ye yakınlık gösterdiği için cinayeti işlediğini söyledi. Melikgazi İlçesi Hunat Çarşısı’nda cep telefonu alım satım işi yapan evli 3 çocuk babası Levent Bilgin, Hunat Mahallesi Zenneci Sokak’ta dün akşam 38 AL 751 plakalı otomobilinin içinde göğsünden tabancayla vurularak öldürüldü. Olaydan sonra kaçan şüpheli Nihat G., 3 saat sonra Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından, Gesi Mahallesi’ndeki arkadaşının evine gittiği sırada yakaladı.

Haberin Devamı

’ANNEMDEN UZAK DURMASINI SÖYLEDİM’

Nihat G. polisteki ifadesinde, Hunat Çarşısı’nda eşarp satan annesi Fatma G.’nin cep telefonunda 2 ay önce Levent Bilgin’in gönderdiği mesajı fark ettiğini, Levent Bilgin’e gidip annesinden uzak durması konusunda uyardığını söyledi. Babasının 1 yıldır kanser tedavisi gördüğünü kaydeden Nihat G., dün akşam da bu konuyu görüşmek için Levent Bilgin’in yanına gittiğini belirterek, şunları anlattı: "Araca birlikte bindik. Annemden uzak durmasını rahatsız etmemesini söyledim, tartıştık. Yanımda bulunan tabancayla göğsüne doğru ateş ettim. Hareket halindeki araç kaldırıma çarparak durdu. Bu sırada kaza yaptığımızı gören bir minibüsteki 3 kişi yanımıza geldi. Ben Levent Bilgin’in kalp krizi geçirdiğini söyledim. Aracın arka koltuğuna taşıdığımız sırada vücudundan kan akınca kaçtım." Nihat G.’nin, Kocasinan İlçesi Sahabiye Mahallesindeki bir evin giriş katına sakladığı suç aleti tabanca da ele geçirildi. Soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Haberin Devamı

Mükremin ÖKSÜZGİL/DHA