Ekonomi Ans Pastel'de kişiye özel ödeme seçenekleri var

Ans Pastel'de kişiye özel ödeme seçenekleri var

Paylaş
Ans Pastel'de kişiye özel ödeme seçenekleri var

AND Gayrimenkul kampanyaya Kartal’daki ‘AND Pastel’ projesiyle destek veriyor. Burada 240 ay vade için yüzde 0.79, 120 ay vade için yüzde 0.49 ve 60 ay vade için ise yüzde 0 faiz uygulanıyor. Bunun yanı sıra yüzde 5 peşinat ve ara ödemeli olarak kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor

AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta, vade sürelerini 20 yıla kadar uzatan kampanyanın ev sahibi olmak isteyenler için önemli bir fırsat olduğunu söyleyerek, “Ekonominin lokomotifi gayrimenkul sektörü adına güzel gelişmelerin yaşandığı bir dönemdeyiz.

Kredi vadelerinin uzaması, peşinatlarda yapılan esnek düzenleme ve faiz oranlarındaki düşüş, ev sahibi olmayı kolaylaştırıyor” dedi.


KUTU: ÖDÜLLÜ PROJE AND


Pastel, şirketin ilk konut projesi ve Sign of the City’de ‘Türkiye’nin En İyi Konut Projesi’ ödülüne sahip. Evler, Adalar ve deniz manzarasına hakim.

Projede bin 200 konut ve 7 ayrı bloktan oluşan karma kullanımlı alanlar var. Proje, sağlık kurumundan, okul öncesi eğitim kurumuna, alışveriş alanlarından, yeme-içme alanlarına kadar bir mahallenin ihtiyaç duyacağı hemen hemen her mekana sahip olacak.

Haberin Devamı