Antalya ANSAN'dan sanat atölyelerine ziyaret

ANSAN'dan sanat atölyelerine ziyaret

Paylaş
ANSAN'dan sanat atölyelerine ziyaret

ANSAN'dan sanat atölyelerine ziyaret

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Sanatçılar Derneği (ANSAN) yönetimi sanat atölyelerini ziyaret ederek sanatçıların taleplerini dinliyor.

ANSAN Başkanı Cahit Çakcıl, yönetim kurulu üyeleri ve üye sanatçılar, resim sanatını çocuk, genç ve yetişkinlere öğreten, bugüne kadar Antalya'ya birçok ressam kazandıran Nur Ekmekcioğlu'nun Bahçelievler Mahallesi'ndeki sanat atölyesini ziyaret etti. Ziyarette, yerel yönetimlerin sanata ve sanatçıya verdiği önem, Antalya'nın kültür-sanat yaşamına katkıları tartışıldı. Atölyelerin sorunların ve çözüm yollarının da konuşulduğu ziyarette, çeşitli sanat etkinliklerinin park ve bahçelere taşınması, kenar semtlerde yaygınlaştırılması üzerinde de duruldu.

Şiirlerin okunduğu, şarkı ve türkülerin yorumlandığı ziyaret sonunda ANSAN Başkan Cahit Çakcıl, ressam Nur Ekmekcioğlu'na teşekkür etti. ANSAN Başkanı Cahit Çakcıl, sayıları her geçen gün artan sanat atölyelerini ziyaret edip sorunları yerinde gördüklerini, birebir konuşarak tespit ettiklerini, çözüm yollarını tartıştıklarını anlattı. Başkan Çakcıl, "Yerel yönetimlere sunacağımız, birlikte işbirliği yaparak hayata geçirebileceğimiz yeni bir sanat projesi üzerinde de çalışıyoruz" dedi.

Haberin Devamı