Türkiye (Son Dakika) Antalya'da 4 aylık bebek yatağında ölü bulundu

Antalya'da 4 aylık bebek yatağında ölü bulundu

Paylaş
Antalya'da 4 aylık bebek yatağında ölü bulundu

Antalya Manavgat'ta 4 aylık Emirhan yatağında öldü. Ölüm şüpheli bulununca Emirhan'ın cesedi otopsi için Adli Tıp'a götürüldü. Bu olay 4 aylık bebeğin annesi ve babası arasındaki karışık ilişkiyi de ortaya çıkardı

Ş.K., eşi B.K.K. ile aralarındaki boşanma davası sürerken 4 aylık oğlu Emirhan'ı da alıp Antalya Manavgat'ın Side Mahallesi'nde bir apart otele yerleşti. Burada sevgilisi M.V. ile birlikte yaşıyordu.

Anne Ş.K., önceki sabah uyandığında oğlunu yatakta hareketsiz halde buldu. Oğlunu kaptığı gibi hastaneye götürdü. Hastanede yapılan kontrolde Emirhan'ın öldüğü belirlendi. Bebeğin ölümünü şüpheli bulan hastane görevlileri durumu jandarmaya bildirdi. Jandarma ekipleri ise Savcılığı talimatıyla kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için bebeğin cesedini Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderdi.


1 YILDIR BİRLİKTE YAŞIYORLARDI


Jandarma tarafından ifadesi alınan anne Ş.K., oğlunu gece besleyip yatırdığını, sabah kalktığında hareket etmediğini görünce kendi imkanlarıyla hastaneye götürdüğünü söyledi. Ş.K.’nin B.K.K. ile evli olduğu, eşiyle boşanma davası sürerken 1 yıldır Manavgat’ta M.V. ile birlikte yaşadığı öğrenildi.

CİĞERLERİNDEN RAHATSIZDI


M.V. ise Emirhan'ın kendi çocuğu olduğunu söyleyip, "Sevgilim eşinden boşanmak üzere. Adam boşanmayı bir türlü kabul etmiyor. Çocuk benim olduğu halmde, babası kendisiymiş gibi gidip oıluma kendi soyadına kimlik çıkartmış. Oğlum 8 aylık doğmuştu. Ciğerlerinden rahatsızdı. Daha önce 1 ay tedavi görmüştü" dedi.



Arif KAPLAN/İHA-ANTALYA

Haberin Devamı