Türkiye (Son Dakika) Antalya'da deney patlamasında ellerini kaybetmişti: Nakil umudu var

Antalya'da deney patlamasında ellerini kaybetmişti: Nakil umudu var

Paylaş
Antalya'da deney patlamasında ellerini kaybetmişti: Nakil umudu var

Antalya'da Altuğ Özışık, evde deney yaparken patlama olmuş iki eli bileğinden kopmuştu

Tedavi altına alındığı Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Ortopedi Servisi’nde kontrol altında tutulan Altuğ Özışık, “Kendimi çok iyi hissediyorum. Kısa sürede toparladım ama ellerimin olmaması biraz beni zorluyor. Yaşanan olayı düşünmemeye çalışıyorum. Arkadaşlarım beni yalnız bırakmıyor” dedi.

"ESPRİ BİLE YAPIYOR"


Yüz, el ve ayakları sargıda olmasına rağmen oğlunun 1 dakika bile başından ayrılmayan baba Tuncay Özışık, “Altuğ hızla iyileşiyor. Ben ve annesi ona yardımcı oluyoruz. Yakın dostlarımız da bizi yalnız bırakmıyor. Durumunu kabullenmiş durumda. Ellerinin olmamasıyla ilgili espri bile yapıyor” dedi.

Hastanede Özışık Ailesi’ne yardımcı olan dostları ise “Tuncay çok üzgün ama belli etmemeye çalışıyor. Olayla ilgili suçluluk hissediyor. Ayrıca sosyal medyada çıkan bazı yorumlar da aileyi kahrediyor. Biz bu süreçte herkesten duyarlılık bekliyoruz.”

NAKİL İÇİN UYGUN

Türkiye’nin ilk çift kol nakli ameliyatı ekibinde yer alan Doç. Dr. Özlenen Özkan ise Altuğ’un yüzündeki yaralanma nedeniyle ameliyatında yer aldıklarını söyleyerek, “Altuğ, çift kol nakli için uygun bir aday gibi görünüyor. Çünkü dirseğinin altı duruyor. Bunun için de hem Altuğ’un hem de ailesinin isteğinin olması gerekiyor” dedi. Bu arada taburcu edilen baba Tuncay Özışık hakkında “taksirle yaralama” suçlamasıyla işlem yapılacağı öğrenildi.

(Hürriyet)


Antalya´da deney patlaması: 1´i ağır 3 yaralı



Antalya'da deney patlamasında ellerini kaybetti, ilk sorusu bu oldu

Haberin Devamı