Türkiye (Son Dakika) Antalya'da kamyonda sıkışan genç 2 saatte kurtarıldı

Antalya'da kamyonda sıkışan genç 2 saatte kurtarıldı

Paylaş
Antalya'da kamyonda sıkışan genç 2 saatte kurtarıldı

Antalya Manavgat'ta kamyonun TIR'a arkadan çarpması sonucu yaşanan kazada 2 kişi yaralandı. Kazadan sonra kamyonda sıkışan genç ise kurtarma ekiplerinin 2 saat süren çalışmasının ardından araçtan çıkarılabildi

Alanya-Manavgat D-400 karayolunda İbrahim Deniz idaresindeki plakalı TIR'a, Veysel Başak’ın kullandığı patates yüklü kamyon arkadan çarptı.

TIR'a arkadan çarpan ve ön kısmı hurdaya dönen kamyonun sürücüsü Veysel Başak kazayı hafif yaralı olarak atlatırken, yanında bulunan kardeşi Okan Başak ise araç içerisinde sıkıştı.


2 SAAT SONRA ÇIKARILABİLDİ


Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait 3 ayrı kurtarıcı olay yerine gelerek talihsiz genci sıkıştığı yerden çıkarmaya çalışırken, İYAK İnsani Yardım ve Kurtarma ekibi de kurtarma çalışmasına destek verdi. Kamyonun ön sağ bölümünün büyük çapta zarar görmesi ve gencin ayağına saplanan demir, kurtarma ekibinin zorlanmasına neden oldu. Yaklaşık 2 saatlik çalışmanın ardından Okan Başak isimli genç sıkıştığı yerden kurtarılırken 2 kardeş ambulans ile Manavgat Devlet Hastanesine kaldırıldı.



DALGINLIK SONUCU ÇARPMIŞ


Olay yerinde güvenlik güçlerine kazayı anlatan kamyon şoförü Veysel Başak, yanında bulunan kardeşi Okan’ın uyumaya başladığını, ona dönerek arkaya geçip yatmasını söylediğini, aynı anda telefonla görüşme yaptığını ve bir anlık dalgınlık sonucu öndeki seyir halindeki TIR'a çarptığını söyledi. Kazanın ardından kamyonun çarptığı TIR sürücüsü İbrahim Deniz, jandarma tarafından gözlem altına alındı.

Haberin Devamı